• Dzoni
    1.4k
    Čestitke pobjednicima, nadam se za mene više sreće iduće sezone
  • Krizy
    56.9k

:lol: :lol:

Eh, ja sam igrao na četiri pobjede, dva iksa i dva poraza :lol:

Prošle sezone sam bio pri vrhu, ali možda zbog pretjeranog optimizma izgubio naslov (mislim da nemamo konačnu ljestvicu još?).

Zato sam ove sezone igrao na dva poraza (Bayern i Arsenal).

Hvala puno @Klenx i @Kaiser na fantastičnoj organizaciji!
  • DrawTube
    7k
    Jbt protiv Lokse sam zaboravio stavit predikciju, a mislim da sam razmisljao o x..

Nema veze ,više sreće iduće sezone
  • bongo
    1.1k
    Da je tekma s Varaždinom završila 2-0 kak je trebala ugurao bi se ja u vodeći trojac :sweat:

Inače čestitke @Krizy
  • masacusec
    5.4k
    Mislim da bi se nagrada trebala proširiti na prvih 12, ali ok...nisam ljut!!!
  • cron1ck
    1.8k
    Uff zanimljiva sezona predictora ove godine, prvo čestitke @Krizy na prvom mjestu, bila je stvarno tijesna borba. Ali svaka čast i kolegama @Klenx i @Kaiser što su ovo sve vodili. Ove godine sam baš htio vratit titulu natrag, ali eto neka kolega krizy malo uživa do sljedeće godine. Možda od sljedeće godine uvesti ponovo joker kao prve sezone, tad je bio totalni raspašoj, iako ga ja nisam koristio, bilo je baš zanimljivo.
  • Forenzicar
    28
    Stvarno je bila zanimljiva sezona i još mi je ovo bila prva koju sam igra i nadam se da ću ih još puno odigrati. Čestitke @Krizy i @cron1ck i svima koju su igrali i svaka čast kolegama @Klenx i @Kaiser koji su sve ovo vodili. Nadam se da će i sljedeća sezona biti zanimljiva kao i ova.
  • Raul
    158
    Top 15, samo 9 bodova manjka za prvim, nije loše. Čestitke @Krizy na naslovu i kolegama @Klenx i @Kaiser na vođenju.

Sada treba odraditi ljetne pripreme i probati napasti vrh sljedeće sezone.
  • serbus
    5k
    Jedino sam pogodio onako vrjednije rpg gol na poljudu :) :) čestitke osvajaču
  • Dino
    3.7k
    Svaka cast Krizy! Meni je ovo najbolji plasman dosad, jos kad za sljedecu sezonu izvrsim pritisak na ispravljace, mislim da nagrada ne gine.
  • NitkoBitan
    27k
    Ja sam fasovao ovu sezonu, ali sto je najbolje uvjeren sam da sam u prosloj bio u top3, a rezultate sezone 23/24 jos nema, jos ih cekamo :rofl:
  • Raul
    158

To će otići u zastaru kao Superkup iz sezone 2020 :lol: :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.