• NB86
    16.7k

Pratio sam, doslovno citiram sta si rekao, govoris da su prije mjesec dana zazivali krsenje statuta, oni ti lijepo objasne da to nije krsenje statuta nit su sta takvog zazivali. Ili si izmislio da su nesto takvo strumf i undertaker zazivali ili im pripisujes nesto sto su drugi pisali, u svakom slucaju u krivu si.
  • Neron53
    1.6k

Ma naravno .... :)
  • The Undertaker
    8k
    Nije toliko bitno što je tko rekao ali, istine radi, ja jesam pisao (a tako i danas mislim) da je delegiranje vođenja sportske politike Zajecu zaobilaženje Statuta jer je to posao Uprave. To jest izvedeno na način da je formalno ispravno i na to se, pretpostavljam, kolega Neron referira. Međutim, također sam rekao da je taj manevar oportun i opravdan, s obzirom da tada u IO i Upravi nismo imali (osim Podnara) ljude koji su obavljali rukovodeće funkcije u sportskim klubovima ali pod uvjetom da je privremen što se, na kraju, i pokazalo takvim.
  • Neron53
    1.6k

Pokusao sam dokazati da seciranje svih poteza svih involviranih u svakojake odluke nema smisla.
    Sa jedne strane zelimo da se neke stvari pokrenu i/ili obave sto prije a sa druge licemjerno trazimo dlaku u jajetu , seciramo tko je za sto na papiru de iure odgovoran a tko de facto izlazi izvan svoje zone odgovornosti.
  • Crni86
    10.8k
    Cekam 1.6. kao sta dijete ceka bozicno jutro i otvaranje poklona.
  • The Undertaker
    8k
    Pokusao sam dokazati da seciranje svih poteza svih involviranih u svakojake odluke nema smislaNeron53

Vidiš, ja mislim da ima. U krajnjoj liniji, to je i smisao portala, odnosno nekih njegovih tema. Meni je veći ''problem'' što mi dosta toga pišemo na bazi rekla-kazala vijesti odnosno špekulacija i nagađanja a ne točnih informacija.
  • Neron53
    1.6k

Pa bilo bi blesavo da bas svaki info dolazi do svih.
    Ma koliko svi mi bili radoznali.
  • The Undertaker
    8k
    [ Naravno, ali onda prikočimo malo sa pljuvanjem (ne odnosi se na tebe konkretno), barem onim ekstremnim.
  • Mali dioničar
    17.4k
    Skender je u zelji da opere svoje ime i postane heroj u ocima javnosti bacio pod vlak kompletan Izvrsni odbor, Zajeca i skupstinare Dinamovog proljeca.

Postoje tu sigurno dublji razlozi.
    pencilneck

Jedini razlog kojeg ja vidim da je Skender normalna i pozitivna osoba koja zna gdje mu je mjesto.

Kao što ime kaže, Izvršni odbor trebao bi nešto raditi iliti izvršavati.

Praktički je konsenzus da ovakav Izvršni odbor nema nekakvog smisla.

Ujutro raditi u Zubaku ili Infinumu ili predavati na fakultetu, a popodne odlučivati o Dinamovim trenerima, transferima i Ugovorima. Daj me nemoj jebat.

Dubravko je pomogao koliko je mogao i isto tako se zahvalio i svom poslodavcu jer je normalna osoba koja razumije da je donošenje odluka u Dinamu kako bi na hrvatskom rekli full time job.

To je pokazao i Manenica koji je odmah dao otkaz na poslu i postao Dinamov profesionalac.

Kao navijač i član kluba očekujem ustroj kluba u kojem odluke donose profesionalci. Klub ima budžet 40-70 milja eura i alokaciji istih trebaju odlučivati profesionalci sa prethodno dobivenim legitimitetom na izborima.

Ovi part time “znao sam, ali nisu me slušali” u tijelu upravljanja klubom me uopće ne zanimaju niti ih smatram ozbiljnim ljudima.

Pozdrav Dudi Skenderu i hvala mu na ulozi tranzicije Dinama prema poželjnom sustavu upravljanja.
  • Neron53
    1.6k

Ma kakvo pljuvanje....
    Zvone treba imati odrijesene ruke jer je i dosao napraviti reda. Nadam se da ce ga napraviti i u sektoru koji je pod njegovom ingerencijom ali i van njega po potrebi, ma sta o tome netko mislio .
  • Kujtim Shalla
    5k
    Respekt za Dubravka , sta bilo da bilo . Moze mu se svasta prigovarati ,Ali da je covjeku stalo do Dinama i da ga voli to nije upitno i to je pokazao. Bil razlog jednom ili drugo to je sad nebitno. Nadam se Samo da nece i Manenica otuci za njim. Nadam se da ce se procistiti i unutar klubs onako kao u svlacionicom,i tamo ima Puno njih kojima u dinamo nije mjesto
  • pencilneck
    891

Izvršni odbor postoji kao kontrolno tijelo koje osigurava da Uprava kluba izvršava volju Skupštine kao vrhovnog tijela kluba. Njihova uloga je prvenstveno izabrati članove Uprave i nadzirati izvršava li Uprava izborni program demokratski izabranog Predsjednika kluba. Takvo nadzorno tijelo postoji u svakom članskom klubu na svijetu, pa tako i Dinamu. To što se to tijelo zove Izvršni, a ne Nadzorni odbor je najmanji problem i čisto semantička stvar. Poanta je u poslovima koje to tijelo obavlja, a koje je nužno u svakom klubu koji funkcionira po demokratskim načelima.

Ja sam siguran da će novi Statut predvidjeti kontrolno tijelo iznad Uprave, jer bi u suprotnom to poništilo kompletnu borbu za demokratizaciju kluba i otvorilo vrata novom Mamiću.

I slažem se da bi članovi tog tijela trebali primati neku naknadu za svoj rad. Ovo da se volontira je potpuno nakaradno. Nisam nikad čuo da nadzorna tijela bilo koje firme na svijetu, a pogotovo one s prihodima od 70 milijuna eura, ne primaju za to naknadu.
  • Patak
    3.4k
    Ali mi imamo i NO...kao nadzorno tijelo.
  • kadsemasazatalasa
    94
    Jedno možda naivno pitanje.

Je li se moguće riješiti šefa stadiona?
  • ElDorado
    3.9k
    Sakoman? To im je bila najveća greška, oterali su ga pa vratili kad je travnjak da prostiš otišao u kurac.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.