• rokikaciga
    1.5k
    Kako nemilostivo ide Zvone zasada.

Ako je ova sezona zrtva da Zvone dode u Dinamo kao glavni covjek umjesto Maric-Zajec kombinacije nije mi zao izgubljene titule.
  • crophantom
    609
    Mene samo strah da ga ne razjebu i potjeraju s nekim otporima, al mislim da nitko nema muda za to u ovom trenutku.
    Ali ovo rezanje na sve strane odmah dan nakon sezone mi budi optimizam.
  • Tongo Doumbia
    6.6k
    Nije mi Boban čak ni nemilosrdan, radi što je nužno.

Dinamu treba komplet reorganizacija poslovanja. Nakon ovakve sezone nemam ni trunke sentimenta ili osjećanja za sve one koji su sudjelovali, bez obzira na zasluge ili to jel se zovu Jozak, Skender, Perić.

Uz to, ovo i na terenu mora biti naša nova 2018.
  • Noel
    11.8k
    Totalno lutanje u uredima u cijeloj sezoni. U svim segmentima. Ovo se jedino i očekivalo. Nisu samo igrači krivci.
  • Jurki
    17.3k
    jbg ne znam po cemu lutanje u uredima? Klub je financijski stabilan.. za to su zasluzne i kancelarije između ostalog.
    Sjebal je sportski sektor, ali reci da bas nist ne valja bi ipak bilo pretjerivanje.
    Boban kao PU bu pocistil sve kaj ne valja i kaj je nuzno.
    Svi bi promjene, ali bez sjece nekih glava do promjene nemre dojti.
    Krenulo se odmah i to je jedino bitno.
  • Jaro
    10.1k
    Cisto kad smo kod Pjace i place:
    1. U Rijeci je imao 250k ALI i postotak od transfera (pola kaj ne?)
    2. Kod transfera u dinamo se odrekao te polovice (750k) i rasporedio ih u placu i to je bilo prihvatljivo i klubu i njemu

Dakle ne igra on sad za 3 puta vise nego tu negdje ko u rijeci samo drugaciji deal. Realno, nis on nije podbacio - ne znam tko je od njega ocekivao vise i na temelju cega - na kraju odigrao je solidnu sezonu mijenjajuci pozicije od lijevog i desnog wingbacka preko oba krila do napadaca...

Druga stvar, ugovori su u nogometu i svakom drugom poslu svetnja - igracima je netko te ugovore ponudio i potpisao i jbg, ako ne zele smanjiti nemres to nikome uzeti za zlo bas takvo. Naravno da je popularno nama vidjeti kako je netko to napravio, al ajmo bit realni - kolko vas bi pristalo na smanjenje place za 10-20-30 posto jer eto - firmi se tako svidjelo...
    I, kao sto je netko spomenuo - nemre bit dinamo po placama nasim igracima pri vrhu europe - valjda nakon prvih 11 repke Dinamo i Hajduk najbolje placaju Hrvate, a na prvu beze van. Po capology Ivanusec ima milju godisnje - dakle Ademi je dobro placeniji od njega u Dinamu (i to po ugovoru koji je dobio kao polupenzic povratnik iz Kine)
    Samo te ugovore treba takvima postavit kod dovodjenja a ne u tijeku trajanja ugovora.
    A ako ce nas Mmaei, Cordobe, Kange i slicni odbit jer im necemo davat milju po sezoni - bogme super!
  • NitkoBitan
    26.9k
    Pa to je sad popularno spominjat urede i kancelarije. Svi se u sve kuze kao u slaganje postava i nogometne taktike.

Samo da neko najebe, da se nekom napakosti, da se netko zadovolji na par dana pa jovo nanovo.
  • Pacho
    1.2k
    Ako klub financijski dobro stoji onda je logicno da igraci zele da im se isplati lova koju im je klub svojevoljno ponudio. Jedini od kojeg bi mozda ocekivao da se odrekne dijela je Ademi, jer mu je Dinamo realno spasio karijeru, a on trenutno vise ne moze ni hodati bez da se zapuse ili ozlijedi.
  • Papastrumf
    16.5k
    Kod transfera u dinamo se odrekao te polovice (750k) i rasporedio ih u placu i to je bilo prihvatljivo i klubu i njemuJaro

Nije se on nicega odrekao. Urbana legenda.
  • emilperska
    10.6k
    Ako igraci imaju fiksni dio ugovoren i varijabilu (bonuse) koji ovise o naslovu HNLu, ulasku u LP i bodovima u LP, ne vidim razloga zasto bi se odrekli ovog fiksnog dijela.
    Osim ako klubu prijeti nelikvidnost pa Boban i Manenica sprječavaju raspad sistema, sto vjerujem da nije slučaj..

Razgovor je bio vrlo vjv informativan i opcenit.
    Kralj maksimirski Dmitar Zvonimir je i sam bio igrač koji zna da se ugovori moraju poštivat, tako da mislim da je on tu na nesto drugo ciljao i išao..

Nadam se ce Kanga, Mmae i Cordoba trcat po Sljemenu i da ce bar 2 od njih 3 do kraja ljeta bit transferirani za iznos koji Dinamo ne osakaćuje previse jer je 1/1 da cemo mi njima morati platiti bar nesto da odu..

Gledao sam jutros popis igrača koji su pod ugovorom. To je horor. To je masakr. Ovo je gora situacija nego 2023. u famoznom Šimić Peras Podnar Tomačić kvartetu. Imamo fkt velik broj neupotrebljivih igraca s visokim ugovorima koji ne služe nicemu i nisu utrživi..
  • NitkoBitan
    26.9k
    Ako igraci imaju fiksni dio ugovoren i varijabilu (bonuse) koji ovise o naslovu HNLuemilperska

Mislim da niti jedan igrac nema varijablu naslov prvaka, to se podrazumijeva u to je problem.

ulasku u LP i bodovima u LPemilperska

Mislim da ima i bonusa za EL (logicno manji od LP) i pretpostavljam da je tu poseban naglasak. Sjebali prvenstvo i kup i niti krivi niti duzni mogu se direktno plasirat bez kvalifikacija.

Stvarno bi bilo fer da se odreknu barem bonusa za ulazak u EL.
  • Crusades
    16.1k
    Mozda da se krene s tim da Mmae, Kanga i Cordoba budu u B ekipi i trce po Sljemenuemilperska

Nadam se ce Kanga, Mmae i Cordoba trcat po Sljemenuemilperska

Fali ti Mbuku, ne znam kak ti je on promaknuo
  • Noel
    11.8k

Mislimo na isto, nisam mislio na urede (marketing,financije) itd. nego na sportsku politiku..
  • emilperska
    10.6k
    Mislim da niti jedan igrac nema varijablu naslov prvaka, to se podrazumijeva u to je problem.NitkoBitan

Prije su postojali bonusi za naslov. Sumnjam da su ukinuti. To sto smo mi osvojili 19 od 20 naslova i to se uzimalo zdravo za gotovo je druga stvar. Ali ti bonusi su uvijek u igri bili prije. Bonusi, premije, varijabila, zovi ih kako hoces.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.