• vjeko1701
    15.4k
    Možda, al opet je pitanje koliko je do samih igrača a koliko do općeg kaosa na terenu cijelu sezonu. Mislim da on može više i od svih mi je zadnji na kojem bi sad išao pokazivati mišiće i smanjivat plaću. Mislim da bi u bolje posloženoj ekipi on imao dobru šansu opravdati primanja dok za neke druge nisam siguran.
  • Noel
    11.8k
    Možda sam ja lud ali nama treba 4 nova krila. Dva lijevo dva desno. Pjaca, Hoxha, Cordoba, Mbuku su malo je reć podbacili.
  • Ritam Ulice
    528
    Hoxha mora otic. Cordoba nadam se takoder.
  • Brusa
    3.3k
    Ne može se prvo smanjivati plaća Petku, Mišić i Ademiju. Ne trebam vama objašnjavati tko su oni i što su sve napravili za dinamo. A da u isto vrijeme Mmae i Kanga imaju po 800 tisuća godišnje.
  • crophantom
    609
    ja nisam tak siguran, meni je on jako drag, ali ponavljam, igrao je u Rijeci za kikiriki naspram ovog kaj ima i također je igrao loše.
    Dapače, da je on ista isporucio na proljeće lani Rijeka bi vjerojatno bila prvak.
    A tamo nije bilo disfunkcionalno.
    Meni je on jedan od naših najdražih igraca i tisuću puta sam prokleo jebenu Estoniju, ali njegove igre od povratka u HNL nisu ni blizu statusa i place koju ima, bi blizu.
  • maksimirski istok
    374
    Ako cemo pogledati malo širu sliku ko bi od nas dobrovoljno prihvatio smanjenje plaće od 30% ( naravno ako je istina ), činjenica je da je na igračima odgovornost velika ali te ugovore nisu dali sami sebi a i niti jedan ugovor nije doživotan srećom.
  • ElDorado
    3.9k
    oni ionak odlaze. A Petko je navodno pristao. Tak da ne znamo zapravo tko je odbio.
  • ElDorado
    3.9k
    ja odobno mislim da Pjaca nemre bolje u ovom trenutku.
  • Paggini
    51k
    Mogli bi igraci izvesti jedan poznat manevar, takozvani "smanjite svima u klubu plaće a ja kao kapetan Dinama idem u hajduk" manevar
  • Dadox
    289
    Ademi nema kaj reći.Klub ga je plaćao dvije godine kada je pao na doping testu.Dozvoljen mu je odlazak u Kinu po lošim uvjetima za klub.
  • crophantom
    609
    a sve se čini da više nikad neće ni moći, što nakon njegovih ozljeda nije sok. Jbg
  • Brusa
    3.3k
    njih sam uzeo kao primjer i jer su se tu njihova imena vrtila (sorry ako sam krivo skužio), nebitno, Pjaca, Kule, svejedno.
    Ja , općenito mislim da su plaće u dinamu prevelike (možda sam lud i ne kužim stvari) , jer kad pročitam da , ne znam Erlić ili Pongračić (ne mogu se sad sjetiti) igra u seriji A za 400 tisuća godišnje.... uglavnom, ne možeš nikome smanjivati plaće dok konkretno ova dvojica imaju po 800 tisuća, a pridonijeli nisu ničemu. I sad bi drugi trebali pristati na smanjenje a mmae i kanga će nam biti najplaćeniji igrači?
  • ElDorado
    3.9k
    moram priznat da su i mene place nekih nasih vani (Capology) sokirale i da nisu uopce tako visoke. Zato i jedan Petko koji ce kurac ici vani u ovim godinama? Svi oni prijete praznom puskom. Realno zasto bi mi npr Misica vise placali milju il ne znam koliko?
  • Mlađi referent
    12.8k

Inače poznat kao “svinja debela” manevar.

Nuspojave su da bi te za 15ak godina mogli proglasit provoborcem protiv zla i peglat ti imidž.
  • emilperska
    10.6k
    1. Neulazak u LP sad definitivno. Ne samo neulazak, nego neigranje kvala za LP je financijski udarac jer se vise novaca dobije kad u EL uđeš iz play offa LP nego izravno ili kroz kvale EL.
    2. Transfer Baturine nece donijeti 25 milijuna EUR nego 12-15 majka svih majki..
    3. Prema revizorskom izvjestaju dobit u 2024. nam je precijenjena bar za 7,5 mil EUR što znaci da je de facto i nema, a prihodi su gotovi 80 mil EUR, nesto ne valja, puno puno puno previse rashoda za koje površno ne vidimo gdje su završili..
    4. Boban je odmah skuzio da je ova razina placa s tim prihodima koje cemo plafon plafon ostvarit u sljedecoj sezoni, neodrziva. Sjebana je stvar da zasto bi Petko pristao na smanjenje kad imas Kangu i Mmaea s gotovo milijunskim ugovorima, a doprinose nicemu..
    5. Mozda da se krene s tim da Mmae, Kanga i Cordoba budu u B ekipi i trce po Sljemenu pa tko ne pristane na smanjenje, ima ogledni primjerak..

Krenuli smo na vrijeme, Bobanov mač očito ne prašta, moglo bi to stvarno dobro bit..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.