• GeneralNapoleon
    1.6k

Pa dobro IO ima krivicu sto je tog, ne zelim ni napista kako bih ga titulirao, postavio za SDa. Nakon toga je po meni logicno da on kao SD i uz Zajeca jedini covjek iz nogometa odlucuje.

IOu ne zamjeram puno sto je odobrio transfer Sucica jer ok ne znaju jer i nisu iz nogometa. Barem su onaj smijesni za 8m blokirali.

Zajec i Maric su glavni krivci za ovu sezonu.
  • Enco
    366

Meni stvarno nije jasno zašto se amnestiraju ostali iz sportskog sektora ?
  • GeneralNapoleon
    1.6k

Koji ostali? Pa kolko sam ja skuzio sportski sektor se sastojao doslovce samo iz marica i Zajeca.
  • javolimtebejako
    2.4k
    šteta, vjerujem da bi iduću sezonu odigrao baš brutalno i otišao za duplo više. jebiga
  • NVKOD
    5.1k
    Htio bih čestitati svima koji su radili na transferu Pere u Interu! Bravo svi, prodati jednog od glavnog igrača za tako velike novce i to tijekom zimskog prijelaznog roka, to ne može svatko! SRAMOTA!

Za kraj ću ostaviti samo ovo:

https://www.tportal.hr/sport/clanak/maric-za-sucica-smo-dobili-realan-iznos-tko-kaze-da-bi-na-ljeto-ponuda-bila-veca-20250205

Štoviše, postojala bi mogućnost da klub poput Intera odustane od transfera i okrene se drugim targetima te bi potencijalno igrač ostao razočaran, a klub ne bi mogao ostvariti ovakav transfer. Također, prema poziciji i profilu igrača kakav je Pero Sučić, tržišna vrijednost takvog igrača koji radi transfer iz kluba poput Dinama je u gabaritima takvih transfera', rekao je Marić.
  • Crni86
    10.9k
    Napisao sam to vec jednom, ponovit cu i sada.

Pero je za mene uvjerljivo bolji igrac od Baturine i mislim da ce napravit puno bolju karijeru. Njegovim podizanjem forme vratili smo se u zivot zadnjih 10 utakmica, on je taj koji je podigo ekipu pa i danas kada je opet majstorski zabio. Jedini vezni igrac koji se pojavio na svakoj tekmi, predasist protiv tovara, golovi i asistovi belupu, izboren penal protiv lokse, danas gol…

Hvala Pero na svemu i sam sam bio ponekad pregrub dok si se vracao od ozlijede. Sretno dalje u nastavku karijere i vrati nam se opet!
  • NVKOD
    5.1k
    Sucic.gif

Koja hladnokrvnost! Majstor!

Pero, hvala na svemu, definitivno rastanak sezonu prerano, želim puno takvih lažnjaka i golova u Interu i u reprezentaciji!
  • DiddyGuela
    3.5k
    Daleko najbolji igrac ove sezone, steta jedino one ozbiljnije ozljede koja ga je malo usporila u jednom periodu sezone.

Jedini igrac iz ovosezonskog kadra koji zasluzuje istinski naklon i hvala na svemu. Decko je dosao od nikuda, nametnio se talentom,trudom,stavom,karakterom.

A upravi jos jedan pljuc na preranoj prodaji i ne prepoznavanju kakvu igracinu smo imali i izgubili za premalo/prebrzo.

Pero, sretno i hvala ti na doprinosu nasem klubu.
  • Teofil Kateran
    2.5k
    Ja sam isto nažalost imao kritike za Peru nakon što se vraćao od ozljede jer je jednostavno takva sezona gdje je teško naći ono malo živaca šta ostane nakon izvanrednih utakmica koje su naši odigrali za čekati da se neki igrač vrati u formu. Činjenica je da je to svakako bila greška i da je izostankom Petkovića većinom sezone i izostankom konkretnog učinka Baturine po meni Sučić nedvojbeno najbolji igrač Dinama u ovoj sezoni.

Mislim da bi se mogao izboriti u Interu za minute vrlo brzo i nadam se da će se jednog dana vratiti.
  • ShanKu
    1.5k
    Nakon kaj sam ga zamrzil zbog tog preranog transfera u Inter, pokazal se kao najbolji igrač Dinama u drugoj polusezoni... hvala mu i sretno! :up:
  • Dinaminjo
    1.4k
    Pero vrati se...

..jednog dana
  • Marley
    4.2k
    Znas da jednom mora otici, znas da ovakav igrac ne moze dugo ostati... ali ovo mi je bas prerano :sad:
    Mali svu srecu ti zelim dalje :heart:
  • Captain America
    20.3k
    Ljudi su se sablaznili kada sam u listopadu '23., nakon što mu je Jakir počeo ozbiljnije davati prilike, izjavio da će imati veću karijeru i biti bolji igrač nego bratić.

Manje od 2 godine nakon te izjave, ova igračina ide u mogućeg europskog prvaka.

Majstore, sretno dalje. Samo nebo ti je granica.

PS

Čestitke i 13 mudraca koji su digli ručice za potcjenjivačku cifru jer ipak je to Inter, a Pero bi bio tužan da mu se odbio transfer. Mislim da je bio tužniji jučer nakon utakmice.
  • ElDorado
    4.1k
    Prodat takvog igrača u zimskom roku, ne mjenjati mu sramotno mali ugovor, sve to popratiti debilnim izjavama...
    Da pukneš od muke. Mogao je ostati još jednu sezonu bez problema, a trebalo je prodati Baturinu prije njega. Al jbtga sad su to tempi pasati....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.