• Mr Anderson
    11.8k
    Ne ponovila se nikad više ovakva sezona. Sve što smo mogli sjebati smo sjebali. Od mijenjanja i dovođenja trenera ko na traci pa do dovođenja skupih tzv pojačanja koja su za maltešku ligu.
    Moralno bi bilo od Zajeca da sutra da ostavku.
    Nadam se da Boban ima znanja posložiti ekipu koja će poharati ligu.
    Nije dovoljno samo biti legenda kluba, treba se pokazati na djelu.
  • Efes Pilsen
    11.2k
    Kaze Galesic Kulenovicu - sta places, dat cu ti ja svoju medalju :rofl:
    0a6cc18c-0db7-4b5a-be59-4ac7c87469e2.jpg
  • Str1nger Bell
    2.1k
    Emocije u 36.kolu.

Napusite se kurca dragi igraci.
  • Mr Anderson
    11.8k
    Inače, danas...nisu mi jasni likovi na zapadu koji u 80. minuti odlaze sa stadiona. Koji kurac ste onda uopće dolazili?
  • IceMan
    3.1k
    Svašta bi mogao napisat sad. I igračima, i upravi… svima. Al bolje da šutim. Nije vrijeme ni mjesto.

Samo ona emocija koja je prolazila, kad smo pjevali na koncu “Igrači odlaze, uprave prolaze, u dobru i u zlu sjever je uvijek tu”…. Ta emocija….

O Bože znaš li kako jako volim Dinamo.

Samo to. Uvijek i zauvijek.
  • Tvrdica McTvrdi
    118
    Napisao sam samo da se još uvijek nemremo odmorit neko gledamo (barem jednim okom) još do četvrtka.
  • Keyser Soze
    13.6k
    Odlična reakcija stadiona s "igrači odlaze" nakon utakmice, pokazali smo da smo uz klub i kad ne ide, kad je izgledalo da je malo zahladio odnos s igračima i igrači su to osjetili.

A onima koji su napustili stadion prije kraja poručujem da se više nikad ne moraju vratiti.

MI SMO TU I KAD NISI U MODI...
  • Mathiasovi Chageri
    5.3k
    A onima koji su napustili stadion prije kraja poručujem da se više nikad ne moraju vratiti.Keyser Soze

Po meni je manji krimen otići sa tribine u 80’ sa zapada, jer zapad je bio takav i 1998. i 2006. i danas, nego izlaziti sa sjevera po stepenicama pjevajući “Bit će Hajduk kurac šampion” nakon što si izgubio naslov od Rijeke u zadnjem kolu u rezultatski jednog od najgorih sezona.

Nije mi jasna ta duboka iskompleksiranost Hajdukom dobrog djela ekipe na stadionu. Baš teška psihijatrija.
  • Keyser Soze
    13.6k
    Slažem se, meni je to također bijedno.
  • kajjaznam
    189
    Thx.
    Al eto nazivat Baturinu debelim i kaj ja znam sve je ok!?!
  • Felip
    548
    “Bit će Hajduk kurac šampion”Mathiasovi Chageri

Pa dobro, ekipu je malo poneslo jer iako smo izgubili titulu od Rijeke, tom Hajduku koji nam je btw.najljući rival smo izbili titulu iz ruku i unatoč užasnoj sezoni završili ispred njih i ekipa je našla ipak malo satisfakcije umjesto da se kolektivno baci u depru. Usput, i tovarima je jako laknulo što je barem Rijeka prvak, a ne Dinamo 8.put uzastopno.

Ja sam generalno ponosan na atmosferu i pozitivu na tribinama unatoč svemu. I da, jug je meni odlična tribina za doživljaj utakmice i atmosfere. Sjever gore je za jug tamnica.
  • Pacho
    1.1k

Skroz promasene usporedbe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.