• Cif
    341
    te krvi falilo protiv Gorice i lokomotive
  • Efes Pilsen
    11.2k
    Kakva je sezona trebali bi svi plakat, za LP si ispao na gol razliku, titulu ces izgubit na gol razliku u medusobnom, iz kupa si ispao pa ti i utjesna nagrada ovisi o drugima. Za sjest i plakat. Ne moze sezona spast na jednog igraca..
  • rokikaciga
    1.4k
    je li jedini bio za kurac? Je li on gurao Perica u spicu kad smo ganjali rezultat prije stanke? Je li on prodao Brodica i ne doveo nikoga? Je li on doveo poluproizvode? Je li on promjenio 4 trenera na klupi? Ajde ne rise
  • Kruno
    935
    Pa nije sam. Aii u nekim je utakmicama trebao i morao puno bolje. Ipak nosis broj 10.
  • Cif
    341
    al je igrač od "20"milijuna koji se skrivao.Trener mu je rekao da slabo igra HNL i da se zdeblja
  • Orc123
    11.6k
    Da nije bilo Baturine mi bi u Europi bili prolaznici....on je u LP bio nas najbolji igrac i jedini igrac koji je mogao zadrzati loptu, koji je dokazao da moze igrati zu razinu nogometa.....jedan od rijetkih....za uzasnu sezonu u hnl kolektivno svi snose odgovornost i tjt .... Ne ponovilo se...
  • ToTo96
    18
    Pustite Baturinu , nije on kriv za nista, Mir
  • rokikaciga
    1.4k
    a di su igraci koji su placeni 800 tis eura godisnje i vise? Pretjeruje se nepotrebno po domacim deckima.

Na Petku i Batiju se vidi da im je nenormalno stalo a vama hrackasima zelim sve sta zelite Baturini i drugima.
  • Facke
    5.9k
    Kaj serete po Baturine i decku terumu mu je tek 22?!
    Decko nas je nesil v Lige Prvaka i najbolsi nam je igrac. Kad je trebale pokazati muda on je bil taj pred kamerama teri je jasne neke stvari rekel. Same srati znate. Ak ste frustrerani okej, al nije v redu prema Baturine. Decku je stale. A da cele ekipe tak stale mi bi denes digli pehar v zrak i nebi ovisli o drugem rezultatu.
  • CastAway1986
    2.9k
    Ništa spremit se pošteno za iduću sezonu , rjesit se promašenih "pojačanja " , resetirat se i vratit trofej tamo gdje pripada..Ono što mi daje nadu je Boban
  • Cif
    341
    a da stranci su krivi za ovu sezonu posebno Mmae koji ne igra već duže vrijeme.Svi igrači su krivi između njih i Baturina i Petko i stranci.A senatori posebno.Sjebali su tri trenera jer im nisu odgovarali.Goni to čim dalje iz kluba.Sve igrače
  • Švabo86
    141
    a jel zna itko di je Boban? Zašto ga nema u loži?
  • runtothehills
    493
    Stata. Gorica i Lokomotiva kobne ove godine.
  • DrawTube
    6.9k
    ima ga u loži
  • shameless86
    255
    prisralo mu se od igre
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.