• Crni86
    11k
    Varela prema slikama na treningu s prvom ekipom
  • Droljo
    16.5k
    Kak nema stojkovića bude na kraju pjaca desno a lijevo varela :wink:
  • Ivdzo11
    6.7k
    Juniori dobili Lokomotivu 0-1....

Penal zabio Sven Šunta u 73min.
  • sarenicvjetic
    112
    kaj nije da je lokomotiva vrh za klince? A naši da su precijenjeni,gle čuda bez jakira i varele…
  • Zagi
    9.8k
    Ispod njih smo 3 boda i tekmu manje. To prvenstvo je gotovo i mi ga nećemo osvojiti.
  • nemapredaje
    5.3k

Misliš utakmicu više.

Nije gotovo dok nije gotovo. Loksa ima još 3 utakmice za odigrati, mi još dvije
  • Zagi
    9.8k
    Misliš utakmicu više.nemapredaje

Ma da naravno, lapsus.
    gotovo dok nije gotovo. Loksa ima još 3 utakmice za odigratinemapredaje
    Ok sportski neka se ne predaju ali te njihove 3 tekme su Split, Ždralovi i Sesvete...
  • nemapredaje
    5.3k
    ŽdraloviZagi

To će @deda riješiti
  • plavi devet
    526
    Zna li neko šta je sa ovim malim meksikancem?
    Pisalo se da dolazi kad napuni 16 godina

• PatrikDirektor
    46
    evo sto chat gpt kaze zanimljivo jedan od izvora je zona
    Saulo Tejeda, 15-godišnji meksički nogometaš, potpisao je za GNK Dinamo Zagreb u rujnu 2024. godine. Prije dolaska u Dinamo, igrao je za američki klub San Diego Surf i bio je jedini igrač rođen 2009. godine u meksičkoj U-17 reprezentaciji .

Međutim, njegovo ime trenutno nije vidljivo na HNS-ovoj platformi Semafor, koja prati registrirane igrače u službenim natjecanjima pod okriljem Hrvatskog nogometnog saveza. To može biti zbog njegove dobi i statusa unutar kluba. Prema informacijama s foruma Zona Dinamo, Tejeda će napuniti 16 godina u svibnju 2025. godine, a planirano je da se službeno pridruži Dinamu u lipnju 2025. godine .
    Zona Dinamo

Trenutno, Tejeda se vjerojatno nalazi u procesu prilagodbe i razvoja unutar omladinskog pogona Dinama, s ciljem da se u budućnosti registrira za službene nastupe i eventualno zaigra za prvu momčad.
  • rokikaciga
    1.7k
    Može doći tek kada krene prvi prelazni rok nakon što napuni 16, ako me moje FM iskustvo ne vara.
  • Orc123
    11.8k
    On bi trebao doci sad na ljeto....mislim da ce tek ovaj mjesec navrsiti 16g
  • plavi devet
    526
    napunio je 1.5.
    Vjerojatno je kako @rokikaciga kaže, ako je uopće dogovoreno da dolazi.

Inače jedva čekam našu drugu ekipu da mogu svaki vikend i to pratiti i da ovakvi igrači dobiju priliku da vidimo kakvi su. Nadam se da će Dinamo+ napokon imati svrhu pa da makar drugu ekipu gledamo.
  • badjibadara
    4.9k
    Ako se ne varam sestre mu treniraju nogomet u jednom Zg klubu. Možda su neki drugi meksikanci, ali tako mi zvoni.
  • Orc123
    11.8k
    nije se bezveze slikao s dresom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.