• NitkoBitan
    26.5k
    Ne vidim kakve veze Stepinac ima s Dinamom kao klubomfakin

S kim ti raspravljas? Jesi brodo?
  • mali M
    7.5k
    mislim da bi samo povecao protocnost od Sesveta/Dubrave prema Vlaskoj, a to je zadnje sto Zagrebu treba.jakov1

razumijem što govoriš al to bi bilo problem da ne postoje semafori ispred... pa opet će ti niz semafora ispred regulirati protok tih 200 metara (nagađam) što će biti podvožnjak.. zapravo će se izbjeć samo jedan semafor, onaj kod zološkog
  • Patak
    3.4k
    Bit će kako Bačić odluči, ili njegov gazda a ne prema maštarijama na slajdovima. A što je s rušenjem? Bila je procjena rušenja Maksimira na 7 milijuna eura. Od oka. Stvarna cijena bi mogla biti puno viša. I što je sa prašinom, žale se stanari oko Kranjče, na Maksu će to biti puno veći problem. I što kažu stanovnici Maksimira, žele li stadion tamo i sve te sadržaje ili ih se ne pita uopće.
  • scooniepenn
    4.5k

Postoji li stadion Maksimir tamo u ovom trenutku? Što bi se to točno trebalo pitati stanare Maksimira i ravnica vezano uz novi stadion? A ovo što spominješ za Bačića i Vladu misliš li da će Ministarstvo čak i ako neće sufinancirati projekt (a uvjeren sam da hoće) blokirati izgradnju 2 dvorane i atletskog stadiona odnosno dvije podzemne garaže? Nogometni stadion i kamp (4 terena) se grade na lokaciji na kojoj su takvi objekti i trenutno.
  • Patak
    3.4k
    Mislim da je to megalomanija koja se neće ostvariti. Atletski stadion postoji na Savi, dovoljno za jedan miting godišnje, rukomet se igra u Areni kad su veće tekme, a u Kutiji za manje, za futsal postoji nekoliko dvorana, posebno dvojka kad se obnovi, Cibona za veće tekme, itd..Lijepo je maštati, ali kolika je cijena svega što je bilo na slajdovima?
  • jedan u nizu
    13.3k
    Ovo nisu objekti samo da se igraju utakmice, i to vece na njima.
    To su objekti na kojima ce vise klubova, svaki sa vise uzrasta i kategorija trenirati svakodnevno.

Prestanite trabunjati gluposti
  • Geonosis3
    122

pričamo o epskom projektu za ove prostore. I spominjati prašinu i mišljenje okolnih stanara u tom kontekstu je suludo.

Što se tiče cijene rušenja. Ovo su cifre za Kranjčevićevu, čisto za usporedbu:
    "Posao rušenja iznosi 292.928,58 eura bez PDV-a, a točna količina materijala nastalog rušenjem utvrdit će se kad posao bude završeni. Rušenje, uklanjanje i zbrinjavanje zapadne tribine i tri zatvorene građevine ispod tribine iznosi 154.489,71 eura bez PDV-a, a već je isplanirano i što će biti s pojedinim materijalima."
    Izvor: https://baustela.hr
  • DrawTube
    6.9k
    Koliko sam skuzio, poanta ovih dvorana je da se napravi vise mjesta za klubove i da djeca ne moraju imati treninge do 11:30 navecer
  • scooniepenn
    4.5k

Nekoliko forumaša, uključujući i mene, smo vrlo detaljno objasnili zašto bi se ovo gradilo i koji su problemi sa sportskom infrastrukturom u Zagrebu, koju osim seniorskih pogona profesionalnih klubova koriste i njihovi omladinski pogoni i rekreativci. Ovo što ti pišeš s obzirom na sve što je napisano je doslovce trolanje.
  • Draž
    1.6k
    Meni je zaista neshvatljivo da netko tko prati sport može postavljati pitanje o isplativosti ulaganja i općenito o iskoristivosti u sportsku infrastrukturu. Doslovno svaki kvart u Zagrebu i ne samo u njemu treba imati i dvoranu i nogometno i košarkaško i bejzbol i kriket igralište i vježbalište na otvorenom. Pa i hipodrom i velodrom na kraju krajeva. Za jednog sportaša ako treba, za jednog...
    Onaj tko ima djecu koja treniraju bilo koje sportove najbolje znaju da nedostaju objekti bilo koje namjene.
  • NitkoBitan
    26.5k
    Hahaha u 4 godine mandata nekom je sinula ideja da bi trebalo uc u investiciju od 400-500 milijuna eura (koliko ce minimalno kostat cijelokuoni planirani sportski kompleks) kako bi djeca imala gdje trenirat, i to bas u trenutku izmedu prvog i drugog kruga izbora.

Ajde, ajde, da je to toliki problem rjesilo bi se vec u prvoj godini mandata, i to za puno manje novce. Jel ti problema izgradit dvoranu sa 200-300 sjedecih mjesta.

Nemojte da vas politicari farmaju sa nerealnim obecanjima. Jos davnih dana sam govorio da od privatnog investitora nista jer mu se ne bude isplatila izgradnja (pricalo se investicija u stadion u zamjenu za zemljiste) a i takvih krupnih riba ovdje nema. Uzeo kalkulator, usao u katastar i pogledao prosjecne cijene gradevinskog zemljista u Maksimiru... Uglavnom da vam ne kvarim veselje nista od "svega toga", ako dobijemo novi stadion puna saka brade.
  • Papastrumf
    16.4k

Izasli jesu s time izmedju 2 kruga izbora, ali nije ovo nista novo. O ovome se vec mjesecima prica na sastancima.
  • dinamo u srcu
    2.2k
    Iz jednog zagrebačkog vrtića.Djeca sa tetama zajednički izradili maketu stadiona Maksimir

20250521-174729.jpg
  • vjeko1701
    15.1k
    Miriše na besplatan obilazak stadiona za tu vrtićku grupu. Treba podržavati ovo kod djece.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.