• serbus
    5k
    Samo jedno mjesto na svijetu se zove dom.
  • Geonosis3
    122
    Nisu svi zadovoljni dinamikom i načinom rušenja.
    Screenshot-20250523-095026-Facebook.jpg
  • ElDorado
    3.8k
    Potpuna besmislica. Možeš ti zaljevat koliko hoćeš opet će se prašiti kada srušiš.
  • deda
    36.8k
    To je tak kad bi svaka šuša pametovala, a ne zna ni žnirance zavezat.
  • Droljo
    16.2k
    Kakav majstor. Jel zaljevao kad je kupaonu preuređivao?
  • vjeko1701
    15.1k
    Ma di god se okreneš se nešto gradi ili ruši. Zadnje dvije godine je stalno prašina u zraku a auto svakih par dana izgleda ko da je prošao kroz Saharu.

Samo jbg, ovo je sad projekt sa velikom vidljivošću u javnosti i k tome blizu centra grada. Najviše kaj sam se naslušao je "pa tu je centar", "ovo je centar", "kaj si oni misle u centru". Svatko će se sad naći plakati a ljudi u i do centra grada mi uvijek ostavljaju najveći dojam kmečala...jer eto - centar.
  • Peškaman
    7k
    Kad se ne ruši/radi ništa,zašto se ne radi?
    Krene se raditi, je ali zašto ne rade ovako/onako?
    Kada rade, zašto praši kada ruše stadion?
    Kada počnu raditi u 8 ujutro, što baš tako rano kreću raditi?
    Krenu raditi od 12, vidi neradnika,jedan radi,deset ih stoji.

Svako sve zna a u biti nema pojma.
  • fakin
    738
    Samo nek se prasi
  • Liks90
    3.4k
    bas…svakakvih ima…
  • Jaro
    10k
    Najviše kaj sam se naslušao je "pa tu je centar", "ovo je centar", "kaj si oni misle u centru". Svatko će se sad naći plakati a ljudi u i do centra grada mi uvijek ostavljaju najveći dojam kmečala.vjeko1701

Pa zato Zg centar i izgleda kao da si se teleportirao u sruseni dio Ukrajine - desetljecima se tamo nista ne radi, niti odrzava, niti obnavlja - stoji kako je napravljeno za AustroUgarske - tj ne stoji, rusi se samo od sebe, a potres je samo pomogao i ubrzao i skratio muku...
  • Boysica
    862
    Razmazena derišta umišljena iz centra sve neka kao gospoda ... a kad nikne nova kranjca onda će im bit super ... ne diže senfa u nebesa al prođem tu i tamo pa piskicnem ljepo to napreduje jedva čekam da krene gradnja novog ... :starstruck:
  • vjeko1701
    15.1k
    Ma generalno nikad nisam kužio tu supkulturu oko života u centru. Sve se drži kao veliki prestiž kaj mogu razumjeti...al ljudi koji se ponose sto godina starim podom koji je ravan otprilike ko saharske dine i ne bi se ni gluhonjemoj osobi mogao prišuljati kolko sve škripi. Zgrade oronule, nikakva fasada, nikakva izolacija, električne instalacije koje nisu nimalo prikladne modernom dobu. Vrata sa prazninama kroz koje možeš ruku staviti a ne možeš ih namjestiti bez da skidaš kompletno sve. Stropovi od 4 metra di ti treba profesionalna dizalica da žarulju promjeniš...
  • NKDZ86
    4.1k
    naprijed naši!
  • NitkoBitan
    26.6k
    Pa to je prosjecan glasac Mozema iz centra naviknut na komformizam, vjerojatno u zivotu nije zaprljao ruke. Ne znam kaj ocekujete od te ekipe, nek se gradi samo ne pored njih jel...

A i ne znam jel majstoru palo na pamet preparkirat auto. Ne daj Boze da hoda do doma par minuta pjeske.

Btw. taj isti ce kmecat za dvije godine zbog buke sa stadiona i guzvi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.