• danguba
    6
    koliko ja znam u app-u nema praćenja dolazaka.. ja sam si od početka sezone, isto kao kolega vodio sa strane evidenciju da imam info u svakom trenutku.
  • Dino
    3.6k

Imas evidentirano od pusione s osijekom. Ovo prije si nazalost morao sam pratit.
  • pjetlić
    115
    a kak se u aplikaciji zabiljezi dolazak?
  • Efes Pilsen
    11.1k
    Imas kad udes na profil gdje su ti bodovi prikazani, odes dolje na ulaznice i tu se nalaza svaka koja je skenirana od uvodenja aplikacije.
    Screenshot-20250522-122316.png
  • deda
    36.8k
    Današnje novosti po pitanju članstva sažeću u tri crtice:

- prešli smo 47.500 članova (trenutno 47,518)
    - nakon Međimurske, Koprivničko-križevačke, Požeško-slavonske i Dubrovačko-neretvanske imamo i petu županiju koja je već prešla lanjski broj članova - to je Vukovarsko-srijemska županija koja od danas broji 1.162 člana
    - Zagrebačka županija dosegla je okruglih 5.000 članova (još je 562 u zaostatku za lanjskom rekordnom godinom)
  • pjetlić
    115

Pise Trenutno nemate dostupnih ulaznica.

Niti su mi u bodovima navedene ulaznice ‍♂️
  • Ivan1
    16
    Jel neko imo isti problem kod uclanjivanja u bbb? Znaci ispunio sam obrazac al mi ne stigne mail upisnica (a pise na stranici da bi trebala automatski stic). Stigli su mi podaci za uplatu nakon par dana, ali nisam siguran jel to znaci da kad uplatim na njihov racun da mi onda stize doma clanska ili trebam jos nekaj?
  • Sajla
    8.8k
    koliko se sjećam, trebaš poslati potvrdu o uplati.
  • Efes Pilsen
    11.1k
    Moja greska :lol: Ja imam tamo zbog godisnje..
  • bskvorc7
    21

Samo popuni i posalji im potvrdu o uplati i stici ce ti... mozes u mailu poslat i podatke pa budes ziher 100% ...
  • Ivan1
    16
    Jel pisem staru adresu (ilica 37) ili novu adresu kod uplate?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.