• prefontaine
    2.2k
    Zanimljivo, ali i previše neusporedivo jer se podatci ne temelje na istom vremenskom periodu. @deda kad si prvi izvadio podatke po županijama? Mislim, na koji datum?
    Usput, prošle godine u ovom periodu nismo još bili ni na 30.000
  • deda
    36.7k
    Nisam skužio pitanje za datum.
  • prefontaine
    2.2k
    Ovaj broj članova po županijama, kada si ga prvi put objavio u ovoj temi? Jel to dostupno tek od ove godine ili je bilo ranije?
  • deda
    36.7k
    Pogledaj povijest teme. Ne sjećam se kad sam krenuo. Svakako je po županijama statistika krenula tek ove godine.
  • deda
    36.7k
    Točno je 7 dana prošlo od posljednjeg ažuriranja podataka ovdje. U tih 7 dana upisali smo 429 novih članova što daje prosjek od 61 dnevno. Dakle vidljivo je da ritam učlanjivanja usporava. Promjena u poretku županija nema.

Trenutni poredak po županijama:

1. Grad Zagreb 19.358
    2. Zagrebačka 4.988
    3. Međimurska 1.814
    4. Osječko-baranjska 1.609
    5. Brodsko-posavska 1.525
    6. Varaždinska 1.373
    7. Krapinsko-zagorska 1.309
    8. Vukovarsko-srijemska 1.107
    9. Sisačko-moslavačka 1.087
    10. Karlovačka 1.063
    11. Dubrovačko-neretvanska 942
    12. Koprivničko-križevačka 751
    13. Požeško-slavonska 747
    14. Bjelovarsko-bilogorska 658
    15. Primorsko-goranska 610
    16. Virovitičko-podravska 595
    17. Istarska 487
    18. Splitsko-dalmatinska 418
    19. Ličko-senjska 344
    20. Zadarska 215
    21. Šibensko-kninska 141

Inozemstvo: 6.215

Ukupno: 47.356
  • miro
    6.4k
    Jedno pitanje, pa ako netko zna. Ako ove godine ispunim uvjet od 65% dolazaka i 85% dolazaka + ustupanja ulaznice, mogu li sljedeće godine kod povlaštene prodaje umjesto Sjevera uzet Zapad?
  • deda
    36.7k
    Vjerujem da će biti nekoliko dana za godišnjake koji žele promijeniti tribinu.
  • criticus
    3.6k

E imam follow up pitanje. Oću moći prominit misto? Ove godine sam ubo onaj međured i na korak sam od traženja odštete za ranjena koljena.
  • deda
    36.7k
    Ista stvar, promjena mjesta i tribine uvijek imaju prednost 2-3 dana nakon onih koji obnove stara mjesta na staroj tribini.
  • The Undertaker
    7.9k
    Baš sam se pitao tko i zašto odabire taj međured. Neiskustvo.
  • criticus
    3.6k
    Baš sam se pitao tko i zašto odabire taj međured. NeiskustvoThe Undertaker

Nije da sam ga odabrao, već sam se svojski trudio promašit. Čak smo se deda i ja složili da taj nije, al na kraju je. Znaš šta je najgore? To što i dalje neznam koji je to broj reda. Ne triba mi jer znam da je taj gori minijaturni prostor moj i ne gledam ni koji je red ni sjedalo. Naravno da mogu provjerit na godisnjoj al eto...
  • deda
    36.7k
    Mislim da je 24. ili 25. Možda čak i oba.
  • criticus
    3.6k
    Mislim da je 24. ili 25. Možda čak i oba.deda

Da to smo i bili rekli, al šipak. 23 i 25 su.
  • reziser
    7.5k
    Ako ove godine ispunim uvjet od 65% dolazaka i 85% dolazakamiro

pitanje u vezi ovoga, postoji li negdje u aplikaciji postotak dolazaka? Nigdje nisam nasao
  • miro
    6.4k
    ja sam sebi sam vodio to sa strane, ne znam jel ima negdje službeno dostupan podatak
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.