• OPZ
    15
    Pa zar stvarno ima među ljudima koji se predstavljaju kao Dinamovci onih kojima smeta jedna od ove dvije koreografije? Hvala sjeveru što drži do temeljnih vrijednosti zbog kojih navijam za klub.
  • Dinamo-SB
    270
    tako neću ni sada dok klub odaje počast vojsci NDH.dumitrumitu

I u čem je problem što je to vojska NDH? Znači korektno je što se pobilo te ljude kao pse? Ne daj Bože. Strava kakvo misljenje imaju pojedinci.
  • Bruh
    1.1k
    a sad adiooo
  • Paggini
    49.9k
    Moram pohvaliti angažman Sofiane Marie, ne znam tko ga je iz kluba angažirao, ali fotografije koje hvata za društvene mreže Dinama su čudesne, a na njegovom profilu ima također briljantnih fotki.

Danas je fotkao trening i ova fotka mi je upala u oko odmah, Boban koji sam sjedi na Hitrec Kacianu dok siluete igrača trče po terenu

7sxzOl2.jpeg

U ovom trenutku, ova fotka priča jako bitnu priču svakom Dinamovcu, ali nije to jedina, brdo fotki ima i svaka je svoja neka priča, svaka je spektakl za sebe, izdvojio sam par.

Sa derbija na titu:

OZSWQFp.jpeg

iAd36iP.jpeg

6RrJXsq.jpeg

8pdJeNT.jpeg

I rendom situacije:

2oBBSQs.jpeg

U4HoXm2.jpeg

wZk61pv.jpeg

Stvarno, ovo je svjetska razina fotografija i osjećaja za uhvatiti situaciju, pogotovo od stranca koji ne zna šta je Dinamo.

Može se komotno i izložba napraviti nakon godinu dvije, prodavati printovi.

Nisam fotografski znalac, više entuzijast ali stvarno sam bez riječi koliko je ovo kvalitetno. Svaka pohvala marketinškom odjelu za ovu suradnju, čekamo i sportski sektor da dođe na ovu razinu.
  • Crusades
    16k
    Otkud ova fotka s ramena vojnika? :love: :love:
  • masacusec
    5.4k
    Kao što nisam bio član dok je klubom vladao Mamić tako neću ni sada dok klub odaje počast vojsci NDHdumitrumitu

Nemoj se sada viktimizirati i patetično spominjati svoj tobože hejt protiv jebenog mamića!
    U čemu je klub zgriješio prikazavši spektakularnu i vrlo zahtjevnu koreografiju svojih navijača koja prikazuje spomenik koji suvereno i slobodno stoji u Republici Austriji?
    Stari, ljubav prema klubu ti je posve uvjetovana...
  • Nolifer
    11.2k

Samo bum ti rekel, hvala za ovu zadnju sliku. Tak da sve ima smisla... :up: :strong: :cheer:
  • kibic
    1.2k
    Zadnje dve fotke :strong:
  • Droljo
    16.1k
    Uspjeli ste i ovod politiku uvući :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.