• Dudu9
    1.8k
    Ako se ne varam planiraju natječaje riješit do kraja 2026, tj da bude spremno za rušenje, da kreni rušenje u 2027 bit ce super
  • Mali Zeus
    17.2k
    Mene vise muci kako ce se rusit Maksimir jer je on puno veci i goropadniji te je odmah uz cestudinamo u srcu

dinamit.
  • Sajla
    9k
    Mene vise muci kako ce se rusit Maksimirdinamo u srcu

koncert Pipsa na travnjaku, mi s alatom na tribinama i malo pomalo.... srušit će se stadion ;)

fotka mješalice za beton s dinamovim grbom - TOP! :cheer:
  • Direktor
    129
    Gledam malo ove slike kak ruše Kranjču i mislim si kak bi bilo fora da recimo klub prilikom rušenja ili građenja novog Maksimira organizira neke poslove koje bi mogli volonteri (navijači) odradit.
    Da ljudi ugrade i dio sebe u stadion i tak se i više i bolje povežu sa klubom i novim stadionom.
  • Mali Zeus
    17.2k
    Kad se bude rušio stadion mora biti neka aukcija za sjedalice i dijelove travnjaka itd.
  • vjeko1701
    15.4k
    Kako god bilo, sad je sve u rukama demokratskog procesa. Molim da se ova tema ostavi za stadion.
  • Neron53
    1.6k

Dok ne ispadnemo iz Europe ne vjerujem da cemo seliti u Kranjcu, pa makar je Kranjca spremna a sva procedura oko Maksimira gotova.
  • Dudu9
    1.8k
    Bilo bi super da možemo tako birat, znači sve bi bilo spremno za rušenje maksimira
  • Kermit
    458
    Kaj mislite kako će se na navijačku bazu odnosno ultrase odraziti manji kapacitet Kranjče kada bude gotova u odnosu na Maksimir? Pisalo se već o smještaju navijačke tribine, godišnjim ulaznicama itd..
    Za očekivati je veliku navalu u te dvije/tri sezone dok Maksimir ne bude gotov. Može li manji kapacitet posljedično dovesti do slabljenja grupe?
  • criticus
    3.8k
    Ono što manje više svi pretpostavljamo je da će grupa biti na istoku Kranjče. To je cca kapacitet sjevera Maksimira. Ne vidim kako bi negativno utjecalo. Jedino vidim kako bi grmljavina ispod krova mogla povuć i druge tribine da ustanu.

Edit: dapače kad razmislim na većim utakmicama bi mogli dobit ambijent cibone na finalima futsala. Pa naježim se od same pomisli.
  • Zoran
    209
    Ja mislim da ce to pozitivno utjecati na grupu, a posebno na Dinamo. Atmosfera ce biti puno jaca zbog same konfiguracije stadiona. Samo se nadam da cemo biti na istoku kao grupa.
  • blue heart 72
    2.2k
    Nema nijednog razloga da negativno utjece na grupu, dapace. Mozda ce se malo izgubiti kvaliteta navijanja zbog duljine tribine. Sa druge strane ako pogledamo i sadasnji sjever je takodjer prekoproporcionalno dugacak, tako da je manje vise to-to.
  • fakin
    823
    Kad vidimo atmosferu na novoj kranjci bit ce nam zao vratiti se na Maksimir :)
  • nemapredaje
    5.3k

Da, to je i meni možebitni problem za budućnost - da će atmosfera na Kranjči biti bolja nego što ćemo poslije moći ponoviti na novom Maksimiru
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.