• crophantom
    427
    Ma nemam ti ja pojma oce tak biti, samo pretpostavljam. Do zadnje minute se neće znati ko je prvak, trofej će stići valjda sat vremena nakon tekme. Već si na 20h, di ćeš to organizirati. Ali obzirom kakve izgledalo i da Rijeka mora kiksat, nek se klub bavi ekipom do nedjelje, kaj se mene tiče nemoraju ni majce tiskati :D
  • Crni86
    10.4k
    Nikakvo dojavljivanje rezultata preko spikera ili ista slicno sad u nedjelju. Fokus apsolutno i jedino samo na varazdinu. Ajmo pobjedit pa vidjet kaj nam to donese, a navijaci nek prate preko aplikacija rijeku.
  • miro
    6.4k
    Joj pa to je nemoguce, ko da ovi na nasoj klupi nece pratit ostale tekme
  • Enco
    302

Neće.
    Pouzdani izvor
  • Crni86
    10.4k
    nemaju kaj pratit, imaju se fokusirat na svoju utakmicu od igraca do trenera. Svaki imalo normalan trener ce to naredit.
  • NORTE
    15.7k
    što će biti ako postanemo prvaci? Jel će se organizirati proslava na trgu?Ijayi Atiemwen

Kako misliš da bi to organizirali? :grin:

Jedino da se naknadno organizira dinamovo na trgu.
  • miro
    6.4k
    Ma kakvi, u nedjelju je Dan mladosti, red je da tovari osvoje i spoje proslave :razz:
  • tp1997
    1.4k
    ali i kao takvi su se trebali prošetati HNL-om jer su još uvijek za klasu kvalitetniji od konkurencijeEnco

Meni je ova priča da imamo daleko najkvalitetniji roster u HNL-u mit.

Nevistić je odradio sezonu korektno, imao par izvrsnih obrana, ali to je točno za pola golmana u HNL-u.

Lijevog beka ni nemamo, to krpa tko i kako stigne, o tome ne treba ni pričati.
    KTC/Torrente/Galešić su dobri stoperi, ali nije da nešto previše odudaraju kvalitetom od npr. Uremovića, Radeljića, Koskija.

Mišić je vjerojatno top u HNLu na toj poziciji po kreaciji, ali defenzivno je propuh u odnosu na neke druge šestice poput npr. Selahija.
    Pjaca je možda najbolje lijevo krilo u HNLu, ali ne za puno, ima tu više nego solidnih igrača, a bržih i pokretljivijih.

Može se raspravljati Petković-Livaja, ali Petkovića skoro cijelu sezonu nema već igraju Kanga ili Kulenović, dakle nemamo ni najboljeg napadača u HNLu.

Baturina može biti potencijal i imati ne znam kakav plafon, ali ove sezone je dao manje od Fruka i bio značajno manje konzistentan.

Dakle, možemo nedvosmisleno tvrditi da imamo najboljeg igrača u ligi na eventualno trima pozicijama - Sučić, Stojković, RPG.

Trebamo prestati lagati samima sebi da imamo toliko nenadjebiv kadar i da je sve samo do bolikurčine igrača. Jest i to faktor, ali ujedno i nemamo tako dobar kadar kako si utvaramo, i moramo se ozbiljno pojačati na ljeto.
  • Enco
    302

Tim gore .
    Ako nemamo najbolju momčad imamo sigurno najskuplju.
    Postavlja se onda pitanje tko je kriv da npr. jedan Kanga ima plaću u iznosu 10% primanja cijelog kolektiva jedne Rijeke?
  • masacusec
    5.4k
    Kad se pobjeđuju milani, redu bullovi, tovari....samo se glorificiraju baturina rpg, mišić i ostali...
    A kad se puše jeftino bodovi protiv gorice, lokse, Istre, onda se u prvi plan kao na streljani postavlja uprava na stup srama jer ona uz sd smišlja igrački kadar...
    Dvostruka mjerila??
  • Teofil Kateran
    2.5k
    Ne slažem se baš s ovime. Pjaca možda nije u formi, ali ne znam tko bi bio bolje lijevo krilo u ligi od njega. Mišić je defanzivno svakako lošiji od Selahija, ali grijeh je reći da je Selahi bolji igrač jer Mišić daje puno veći sveukupni doprinos od Selahija kojemu je primarna zadaća defanziva. Nevistić je mogao u nekim dijelovima sezone braniti više, ali ne znam tko bi to bio bolji golman od njega u ligi? Malenica? Majkić? Banić? To što oni protiv nas brane sve živo jer mi upućujemo i najviše udaraca ne znači da su bolji golmani. Po tome je Čavlina sa statistikom iz Lokse Casillas. Lijevog beka nažalost nemamo, ne znam je li do mene, ali svejedno ne vidim u HNL-u igrača koji bi tu bio bolji od Franjića koji ni nije lijevi bek. Fruk ove sezone je bolji od Baturine i ima bolji učinak i već sam govorio o tome da je Baturina podbacio, ali još bih pričekao sa proglašavanjem Fruka boljim igračem jer je Baturina ipak reprezentativac i to dosta standardan, a bome se i dokazao na najvišoj razini protiv najvećih klubova, a očito je zbog manjka motivacije i ležernosti podbacio protiv HNL ekipa. Kad Fruk krene dominirat protiv Milana i Monaca onda možemo reći da je svakako bolji i kompletniji igrač. Do tada bih pričekao.

Druga stvar ovdje je šta druge ekipe HNL-a na klupi imaju Brajkoviće, Kalike i Dogane, a mi imamo Kačavendu, Roga, Ademija, Ristovskog, Čavlinu, Hoxhu...

E sad, igramo loše ove sezone, i to skoro svi osim nekolicine naših igrača koji cijele sezone vidno imaju volju za igrati. Većina njih nije ni u formi. Ali ta imena su se već dokazala svojim igrama u ovoj ligi i pokazala su da su itekako bolji igrači od suparničkih igrača na istim pozicijama. Druga stvar je što to ne pokazuju u ovoj sezoni, dio je očito i do njihove očigledne šetnje u mnoštvu utakmica, dio je do toga što je ovo izrazito turbulentna sezona gdje smo jako dugo igrali bez ključnih igrača, a dio je i do trenera gdje su sva 4 u nekim trenutcima podbacila, neki manje neki više.

Uglavnom, definitivno imamo najkvalitetniji kadar, a o širini kadra da ne pričam. Krivaca je za ovo više i zato nema smisla nabrajati, ali mislim da se o kadru i usporedbi sa suparničkim kadrovima nemamo što raspravljati.
  • The Octopus
    325
    Ok, a tko od ostalih ekipa na svakoj poziciji ima kandidata za najboljeg na svojoj poziciji? ako vec ovi nasi nisu najbolji kao pojedinci, onda su kao skup pojedinaca za dve klase iznad svih ostalih
  • marcio amoroso
    41.5k
    @Ivdzo11 molio bih da slike drugih instagram stranica ne stavljate tu. Znam da je čovjek na zoni, da je korektan, sve 5, ali imali smo jako loših iskustava sa tim i ne želim da se ponove.
  • tp1997
    1.4k
    Poanta je u tome da se predstavlja kao da imamo ne znam kako svemirski i nenadjebiv roster koji će se prošetati HNLom, a nemamo. I tovari i Rijeka su nam dovoljno blizu.

Fruk je ove sezone bolji od Baturine, Čop kompletniji napadač od Kulenovića, Selahi ponajbolji zadnji vezni u ligi, Djouahra možda ima lošiju tehniku od Pjace ali je brži i okomitiji, Radeljić i Majstorović nisu ništa lošiji od ijednog stoperskog para kojeg mi imamo (uostalom, Rijeka je primila daleko manje od nas), Zlomislić u 10 deka s Nevistićem ove sezone.

Tovari u Livaji imaju možda i najboljeg igrača HNLa, za Uremovića i Prpića vrijedi isto što sam za stopere gore napisao, Pukštas među najboljim box to box igračima u ligi (to što je Gattuso idiot je drugi par rukava), Melnjak je bio možda i najbolji LB u ligi dok ga tovarino fritulino na klupi nije počeo šikanirati.

Najveća snaga, i ta neka možda mala prednost koju imamo u odnosu na konkurenciju je ta širina koju je kolega Kateran spomenuo. U tom smislu smo vjerojatno jači. Ali te priče da bismo se prošetali HNLom "samo da su se igrači malo više potrudili" možemo objesiti mačku o rep. Dokazano i prošle i ove sezone. To je deluzija, zaostala još iz doba krimosa kad je HNL bio rezerviran za nas.

Mi se moramo opako pojačati da HNL prestane biti muka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.