• Dadox
    261
    Navodno ima opcije povratka,ali ne k nama.Ne znam,za mene su on i Čeki bili duša ekipe.
  • nkdz
    1k

Ja nisam bas totalno fan njegove zadnje sezone kod nas ali u ovakvom rosteru bi nam jako pomogao.
    Jednostavno neki igraci koje smo doveli nisu puno pokazali tipa Čop, Pasarićek, Horvat
  • Niko1986
    1.5k
    Da se napunila Cibona za prve dvije utakmice, sigurno bi se jedna dobila, danas su navijači nosili Osijek.
  • jakov1
    625
    Koji su benefiti Horvata u momcadiNitkoBitan
    Evo u doslovno dvije minute iz glave. IMG-0112.gif
    Vidim da nekima ne pase ni Cop, ali ako za takvu klasu treba nesto dokazivati, onda nema smisla ni pokusavati.
  • NORTE
    15.7k
    Uvijek kad završi sezona imam nekakav, vjerojatno i neopravdan, strah kaj nosi budućnost.
    Kaj ako se sve raspadne, kaj ako ode par ključnih igrača, kaj ako Tiho ode?
    I nakon svih ovih godina sve se to zapravo i dalje vodi na entuzijazmu male grupe ljudi za koje se treba nadati da imaju još motiva i da se nisu umorili
    skener

Kaj i da se borimo za ostanak?
    Ništa, ne treba se opterećivati time.

Ne moramo ni biti futsal sila, bitnija je egzistencija kluba kao takvog.
    Uzeli smo dvije titule, za više su ipak potrebna daljnja ulaganja u momčad.

Bez prave kvalitete igrača nema ni uspjeha, kako doma tako i u Europi gdje smo dva puta pokazali da smo nedorasli.

Više mi je žao nikakve navijačke podrške u dvije domaće polufinalne nego to što smo ispali od očito boljih.
    Ne znam razloge zašto je izostala.
    Što ne znači naravno da treba nešto na silu radit.

Klub će za par godina najprije u obnovljenu "Dvojku", a onda dobiti i "svoju" novu dvoranu u Maksimiru i to može biti garancija boljih sponzorstava za jači klub.
  • Crni86
    10.4k
    Mene vise brine nasa skola futsala. Imamo veliki broj klinaca, ulazu se ozbilja sredstva, a vec dugi niz godina nitko iz te skole nije proizaso (nolinho je zadnji)

Mislim da neki nisu i povezali kolika je uloga Tohe Novaka na ovu ekipu. Sezone kada smo prvu put osvojili smo na polusezoni bili na rubu ispadanja, tu zimu dolazi Tiho i vodi nas do prve titule. Tiho vec ima godina, jbga malo je i on pao u formi niti moze odigrati i vise isti broj minuta, priroda radi svoje. A sad samo zamislite kada Tihe uopce vise nece bit…. Nece nam se pisat dobro.

Nema pomladka, ekipa djeluje lose sastavljeno, trener izgleda izgubljeno. Umjesto dodatnog iskoraka nakon zadnja dva naslova i kvalificiranja u LP, mi smo ove sezone napravili dva koraka unazad.

Ne dovodimo strance, ali onda dovedemo Copa za kojeg se dam kladit nije nista bolji od ijednog naseg juniora. Pa cemu imamo onda tu skolu? Guda sjedi na klupi, prvi lijevi bek repke sjedi na klupi da moze igrat Cop, koji ima utjecaja na igru koliko i ja s kokicama u ruci. Pa onda vec kad ides na stranca, uzmi nekoga tko ce raditi razliku, a ne nekoga ko je u dva grama s nasim juniorima. Meni su konsuo i samke bolji igraci od copa, a za njih dvojicu mislim da su onako jako jako rubna rotacija. Kao moze slovenac al brazilca necemo. Mali Pranjic neke tekme fenomenalno branio sjedi zacementiran na klupi… Konsuo i Samke su ti rubne zamjene, umjesto da si u kadar uvrstio malog juniora od prosle sezone da stasa skuplja minutazu i upija od Tihe Novaka. Prgi sjedi na klupi kao 4. pivot, svaka cast Prgi i hvala mu na svemu ali kaj nije mogo to neki potecijalni junior odradit? Pa onda da kazemo ajde bar smo razvili si neke igrace, a ovako imas staru momcad a nemas ni rezultat.

Ja jednostavno ne vidim koja je nasa sportska vizija, mi kao da se krpamo iz sezone u sezonu pa kaj bude. Odradeno je vrhunsko slaganje ekipe s pericem, tihom, kikijem, pogodilo se sa zonjicem, pogodilo se sa gudom i to je to, ali i to je vec bilo prije 2,3 godine i sad se osjetilo na rezultatu. Ostalo slaganje ekipe srednja zalost nazalost. Niti ulazes niti proizvodis, tako rezultata biti nece.

Više mi je žao nikakve navijačke podrške u dvije domaće polufinalneNORTE

Mislim da je tu vise faktora odigralo ulogu. Od promjene dvorane, do promjene ekipe (izgubio si perica i kikija koji su publiku dizali na noge, imali su tu neku dodatnu emociju preko koje se stvorila kohezija s publikom, dok ove godine ja na tekmama nisam osjecao bas tu koheziju). A onda imas i disznje cijene karata za dvoboje s osijekom sto je po meni bilo totalno bespotrebno jer bi ti vise znacilo da si imo puniju dvoranu i glasniju potporu nego 700 eura vise u dzepu. Na kraju tu razliku bi nadoknadio i prolaskom u finale i vjerojatnom rasprodajom dvorane. I cetvrta stvar je nikad neizvjesniji hnl gdje se dosta tekmi medusobno kosilo, u dan-dva.
  • NKDZ86
    4k
    https://futsal-dinamo.hr/tablica/

sad kad sam pogledao tablicu, još mi je više žal. mislim da je prvi put da smo završili prvi prije doigravanja, najmanje dobivenih golova, najviše postignutih, najviše pobijeda...
    šteta, dečki su odigrali odlični prvi dio sezone, ali drugi kao da su popustili...
  • Patak
    3.4k
    Ove godine titulu nisu uzeli ni kadeti ni juniori.
  • Minken Bojna
    41
    Ni blizu toga, Perić ima 5000 a on je "Bog" tamo
  • NKDZ86
    4k
    mislim da bi sljedeće sezone trebalo stavit manje cijene za godišnje, dvoranu možda neku drugu uzet, kutiju ili podsused, itd.

edit: sve oke kolega. de reci ti ak znaš kaj je s kutijom?
  • Crusades
    16k
    Daj nam reci kad već sve znaš kad se zadnja utakmica igrala u Kutiji i iz kojeg razloga se ne igra svo to vrijeme tamo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.