• Nolifer
    11.2k

A kaj ako je tom dedi baš simpatičan pravi grb, a ne slovo d? Jel zato manje vrijedan od drugog ili? Svaki deda ima svoj stil igre i zakaj se nebi istaknuo po nečem drugačijem?
  • ksapi
    4.8k

Mogao bi klub metnut i grb preko cijelih ledja, za svaki slucaj, da se osiguramo da neko na placu to ne napravi.
  • mali M
    7.5k
    Ma dobro kaj filozofirate, ne vidim što je toliko strašno kaj je nolifer rekel da bi mali grbek na đepu košulje... Kaj je to tolko grozomornije od dinamovih manžeta il pečatnjaka? Il igle za kravatu? Ja nebi, nit na košulji nit manžetama al ekipa to nosi uredno i šta sad.. bezveze se tu sad sablažnjivate kaj bi on pravi grbek... Ne vidim ništa loše ni da bude mali d štik i mali grbek štik...
  • mali M
    7.5k
    Kad sam već tu, zakaj mi se ne zbrajaju bodove kupovine u shopu? A uredno dajem člansku...
  • Sajla
    8.8k
    a daješ li da skeniraju barkod iz aplikacije?
    otvoriš svoj profil > fluorescentno žuta opcija "Skupljaj bodove" i odabereš kod za fan shop (za razliku od onog za Plavi Korner)
  • Nolifer
    11.2k

Hvala i uvijek ću se boriti na neki način da taj grbek bude na službenoj odjeći, pa makar bio ismijan s nekim sarkastičnim (bedastim) komentarom, jer meni ne smeta naš pravi prepoznatljiv lijepi grb na proizvodu koji klub izbaci...
  • nemapredaje
    5.2k

I kad bi stavili grb onda bi došao @Nolifer i rekao “ A zakaj je monokromatski? To je bezveze”
  • Nolifer
    11.2k

Kao što sam napisao, nek stave monokromatski, ali i pravi, za svakog po nešto i svi sretni zadovoljni. Zato sam napisao da ne treba biti isključiv.
  • kibic
    1.2k
    Košulja je jako slična Futsalovoj. Ima li razlike u kroju?
  • Bumtres
    81

Koliko vidim ova svjetlo plava ima drugačiju kragnu.
    Tamno plava ima kragnu na kopčanje kao i od FD

Ne znam jel isti proizvođač, ako je onda je kvaliteta dobra.
    Treba uložit u fotografiranje pojedinih artikala za shop, ima tu mjesta za bolje fotke napravit.
  • Sajla
    8.8k
    slične su po boji, ali FD ima nešto veći 'd' i košulja je od debljeg materijala. ova je puno lakša. nije isti dobavljač (FD radi s danskim Nimbusom).
  • kibic
    1.2k
    Fala
    Mislil sam da je i dobavljač isti jer skroz isto zgledaju po fotkama.
  • mali M
    7.5k
    a daješ li da skeniraju barkod iz aplikacije?Sajla

ne... pa zakaj mi to nikad curke u dućanu ne kažu? već sam tri puta kupovao na člansku i nikad me to nitko nije pitao... ha dobro.. ništa onda, pametnije za drugi puta
  • Sajla
    8.8k
    da, to im je baš propust. inače u svakom dućanu pitaju "skupljate bodove" ili tak nekaj
  • Bumtres
    81

Vidim da je i ova tamno plava košulja od grupe Nimbus.

Oni su kvalitetni i imaju dobre dizajne, da se napravit fina kolekcija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.