• Majki2111
    3.9k
    Miho s Tribine se referira na nas. :smile: Očito fakat čita nas. I neka.

Samo da pozdravim. Ja njih volim, ko inženjer analitički pristup i taj humor mogu danima slušat.
  • Pacho
    965

Ako je tako - pozdrav Miho, rumena picko podbuhla i iskompleksirana :cheer:
  • Izet Hajrović
    5k
    vezano uz što se referirao na Zonu?
  • PatrikDirektor
    20
    oduvijek se ta ekipa referira na neke navijacke komentare i navijacke stranice uglavnom u negativnom smislu
  • Majki2111
    3.9k
    A za kuršlus na temi kad se sprdao da Hajduk treba pustit. :sweat:
  • Majki2111
    3.9k
    Ma nije, sprdnja je. Ne kužite valjda taj narativ.

Sad je bio ozbiljan oko nas to da smo mi poput Unitedovaca. Busamo se u prsa da smo najjači, al da želimo da nas se voli. To mu se ne sviđa. Dobar mu je narativ nadmoćniji suparnik i to da smo iznad svih, ali da ne moramo bit najomiljeniji. To ko Unitedovi rješavaju da kažu što misle bez da slušaju druge.

Njegova perspektiva. Mi smo po njemu nešto poput alfa urbanog mužjaka koji se voli ulizivat. Ta neka navijačka personifikacija.

Meni fora to slušat kako te ljudi iz suprotnog tabora percipiraju.
  • Georg Koch
    6k
    Majki stvarno me uvijek uspijes fascinirati.
    Sta ce bit dobar narativ, klasican primjer ogavnog tovarskog govneta koji je proslu epizodu (prijatelj mi pokazao, izbjegajem sve podcaste zadnjih mjeseci, a i ne stizem gledati) pokusavao prikazati normalno da oni puste rijeci-igraju sa juniorima, jer bolje je da RI osvoji nego mi. A i uigravat ce juniore pritom.

Miho ako citas nadam se da uzivas kao sto si zadnjih mjeseci, klasican si primjer najgore vrste ljudi.
    Pivaj :heart:
  • Sajla
    8.7k
    Busamo se u prsa da smo najjači, al da želimo da nas se voli.Majki2111

aha. najbitnije nam je da nas se voli, do ničeg drugog nam nije stalo.

49641103478_94a431769f_b.jpg
  • PatrikDirektor
    20
    ne pratim bas taj podcast uglavnom pogledam one isjecke koje objavljuju ali mi taj lik bas ide na kurac ne mogu ga gledati s tim debelim obrazima uvijek pokusava ispasti najpametniji a nikad nista pametno ne kaze
  • Pacho
    965
    Mi zelimo da nas vole, a upravo oni forsiraju mitomaniju da su ogromna vecina u drzavi, da prakticki svugdje ljudi zive za ajduka, da su im svugdje domace utakmice, itd.

Oni su se vec do te mjere svima popeli na vrh kurca svojim konstantnim kmecanjem, riganjem vatre po svim ostalim klubovima, zeljom da budu privilegirani, itd da ih vec i u Gorici, Varazdinu, Osijeku, itd sprdaju. No podbuhloj picki i slicnim retardima je valjda lakse samima sebi lagati da Dinamo i Boyse ostali manje mrze ili uopce ne mrze, jer im se kakti uvlacimo i "zelimo biti voljeni".
  • Paggini
    49.8k
    Pa mislim, nisam gledao, ali otkud mu ta ideja da želimo da nas se voli?

Šta mu smeta što se ne ponašamo kao zli mordor kak nas svi oni zovu nego kao normalan sportski kolektiv, koji ima plave noci, dinamova, ogroman porast u članstvu i posjeti stadionu, što nas vode ljudi koji nisu kriminalci?

Nekako mi miriši da bi on najradije da se vratimo na 500 gledatelja na proslavi naslova i mamićem na čelu jer teško nas je mrziti ovako kad smo zdravo posloženi i kad nam rastu brojke po pitanju navijača
  • Majki2111
    3.9k
    Ne znam. Ja kad pričam s ostalim taborom, kažem što imam dobro i loše. Pohvalim dobro. Naglasim. Sugeriram ako mislim da nešto nije dobro. Nisam tip koji pljuje ili mrzim Hajduk i Rijeku. Dapače sa suparničkim taborima mi je draže imat razgovore nego sa Dinamovcima. Puno realniji su mi ti razgovori. Veći gušt mi je.
  • Pacho
    965

S navijacima Rijeke i ja imam dobra iskustva, a navijaci ajduka su otprilike nesto kao talibani.
  • Majki2111
    3.9k
    Meni je sve OK bilo sa svima. Nijedan neugodnjak, vulgarizam ni talibanizam. Uvijek par pohvala, nešto šale i nikad blaćenja. Nikad vulgarizma i opasnih navijačkih uvreda.
  • LA BOMBA
    244
    Korda sere o neregularnosti prvenstva zato što su na domaćoj utakmici Lokomotive na Maksimiru Boysi bili na sjeveru, jer je to kao "domaća tribina". :lol:

Nigdje nije određeno da je sjever domaća tribina, klub koji organizira utakmicu može se odlučiti gdje će staviti koga, ako se Lokomotiva odlući da će Boysi biti na sjeveru, onda je to njihova legitimna odluka. Ti možeš na bilo koju tribinu staviti gostujoče navijače.

Imaš u Sloveniji sasvim identičan slučaj gdje oba ljubljanska kluba Olimpija i Bravo ove godine igraju na Stožicama i nevezano tko je "domaćin", Olimpijini ultrasi Green Dragons su uvijek na sjeveru, kao na svakoj drugoj utakmici.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.