• Pacho
    1.4k
    Nek plate posudbu dodatnog VAR sustava ako im smeta
  • Paggini
    52k
    Mislim, nece se dogoditi, ali nadam se stranim sucima. Jer ako osvojimo, ne da mi se idućih 20 godina slušati o krivo dosuđenom autu u 85. minuti
  • Pacho
    1.4k
    "Prema dostupnim informacijama, Hrvatski nogometni savez zaprimio je zahtjev NK Istra 1961 da se njihova utakmica, koja može imati izravan utjecaj na plasman u Konferencijsku ligu, odigra u zasebnom terminu. Na takav su prijedlog pristali svi uključeni klubovi – Osijek, Varaždin i Slaven Belupo – kao i sam Savez."
  • NitkoBitan
    27.1k
    Napravili su krucijalnu gresku - nisu kontaktirali Hajduk!

Vegeta je goli k za njih...
  • NORTE
    16.2k
    Veliki postenjaci. A ranije ove sezone gurali da zamjene domacinstvo sa Sibenikom tako da bi oni igrali zadnju doma "iz sigurnosnih razloga".Pacho

Ma klošari.
    Naravno da bi trebala igrati i Istra u isto vrijeme, ali ako su tražili da igraju prije i svi kojima je to bitno su pristali kaj se ovi javljaju?
  • Mathiasovi Chageri
    5.5k
    ali ako su tražili da igraju prije i svi kojima je to bitno su pristali kaj se ovi javljaju?NORTE

Jer im gori odjednom pod nogama. Istra je tražila da igra dan ranije upravo zbog izravnog prijenosa i VAR-a, jer inače ne bi imali VAR u njima bitnoj utakmici. Hajduk se javio jer Istrin poraz dan ranije miče pritisak s Varaždina i daje mu prostor za kalkulacije u zadnjem kolu, što njima ne odgovara.

Sad je samo pitanje zašto nije prebačena Loksa i Gorica dan ranije umjesto Istre i Osijeka, no dobro, ako su Puležani to tražili od HNS-a sami...
  • IvanPerić1945
    114
    Izvlače se preko Istre, k**** je Istra tražila. Cirkus ljudi u HNS-u napravili
  • NORTE
    16.2k
    Neka dovedu taj var za 4.tekmu i riješen problem.
    Nije normalno da Istra ne igra kad i konkurenti.
  • IvanPerić1945
    114
    Da, volio bi da se Istra oglasi
  • tp1997
    1.5k
    A koliko stvarno to miče pritisak s Varaždina? Mazne li Belupo Rijeku, preskočit će Varaždin ako ovi ne pobijede nas.

Kalkulirnje bi im se izrazito moglo obiti o glavu
  • Sajla
    9.2k
    ja bih da se igraju sve 4 utakmice u isto vrijeme, osigura VAR sustav u Puli, masno ga plati pa da nestane struje. slučajno, jel.
  • NORTE
    16.2k
    osigura VAR sustav u Puli, masno ga plati pa da nestane struje. slučajno, jel.Sajla

Igra se u Osijeku, ali ovo ti je odlično. :cool:

Hajduk i VAR :grin:
  • Dzoni
    1.4k
    Meni je sramotno da nogometni savez koji je s reprezentacijom dogurao do svih silnih uspjeha ne može organizirati bar 5 VAR sustava da se zadnje kolo može igrati kako spada svi u istom terminu. Sve ostalo nije vrijedno spomena
  • ElDorado
    4.2k
    Istra nije odlucujuca u tom trokutu. Naime i Varazdin i Slaven moraju ici na pobijedu bez obzira na rezultat Istre. Zato zapravo nije niti bitno da li igraju u isto vrijeme.
  • Zg123
    1.9k
    Mjaukavci su ovaj put u pravu, u doslovno svim ligama se zadnje kolo igra u istom terminu pogotovo kad skoro sve tekme imaju neki rezultatski imperativ.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.