• mali M
    10.9k
    e može mi netko neukom pojasniti.. zašto ako završe obje tekme u nedjelju Dinama i Rijeke, pobjedom 1:0 oba kluba bi Rijeka bila prvak? Pitam jer je sad po svim tablicama Dinamo prvi (vjerojatno zbog bolje gol razlike za jedan gol).. A puno ekipe govori da je Rijeci dovoljna bilo kakva pobjeda za prvo mjesto.. Explain to me neukom!
  • Pacho
    21.6k

Bolji medusobni omjer, u ovom slucaju radi gol razlike, koji se gleda tek na samom kraju.
  • dzgkt
    341
    Gledaju se međusobni susreti nas i Rijeke i tu su oni bolji, ne gleda se ukupna gol razlika nego bodovi i golovi iz međusobnih susreta.
  • Jay
    3.2k
    U nedjelju ću se taman vraćati za Zagreb, prolazim Otočac...
    Trofej je naš, ne brinite.
  • prefontaine
    11.5k
    Dok prvenstvo traje, gleda se gol razlika. Kad je prvenstvo gotovo, gleda se međusobni omjer, ukoliko su dva kluba u pitanju. Ukoliko su tri kluba u pitanju s istim brojem bodova, gleda se tablica međusobnih omjera. Eto tako nekako najjednostavnije.
  • DrawTube
    7.1k
    Ljudi zaboravljaju da je glavni financijer Istre osigurao ostanak u La Ligi, tako da je moguće da će, pogotovo ako osiguraju Europu, upumpat još love u klub

Za titulu premalo, za Europu skroz dovoljno. Iskreno, ak ne dođu ponude iz Europe i nastavi se raspad dolje, ne bi me cudilo da Livaja pristane i za 500 000 eura + bonusi odigrat u Istri, kad bi klub izborio u Europu. Uostalom, dosta mu je Hajduka I Splita, to se vidi
  • Sibirski plavac
    10.2k
    Ako su im stvarno takve ambicije to vjerojatno znači da Garcia nigdje ne ide.
  • GeneralNapoleon
    2.9k
    Jel smatrate boljim sistemom da odlucuje medusobni omjer ili gol razlika kao recimo u Bundesligi? Razmisljam bi li klubobi u nekim utakmicama mozda vise riskirali i opcenito igrali ofenzivnije i na gol vise da na kraju odlucuje gol razlika.

Najprije mi pada na pamet onaj derbi na Maksimiru sa Karoglanom gdje je znao da mu taj x donosi ubiti bod vise. Da je do gol razlike takve kalkulacije bi trebale bit manje. Barem si ja tako nekako mislim.
  • IvanPerić1945
    398
    Hajduk se žalio na odluku HNS-a i predlaže da se nađe rješenje da se četiri utakmice odigraju u nedjelju u istom terminu uz korištenje VAR tehnologije na svim utakmicama. Često su ove sezone bespotrebno kmečali, ali ovdje su u pravu.
  • Jay
    3.2k
    U Istru će se upumpati novci, imaju odličnu sezonu iza sebe i blizu su Europe što naravno otvara apetit investitorima.
    10 milijuna eura u Hrvatskoj je puno, u Španjolskoj ništa.
    Neće livaju sigurno dovesti, do mene došlo nedavno šuškanje da i oni žele Miereza nazad, znači ciljaju visoko.
    I to je opravdano jer ako zadrže kostur ove ekipe plus 2-3 vrhunska pojačanja to je taman za euro borbu i potencijalni top 3
  • Pacho
    21.6k
    Zasto jos nitko nije prijavio masnog cetnika?
  • SAS1987
    20.9k
    U nedjelju ću se taman vraćati za Zagreb, prolazim Otočac...
    Trofej je naš, ne brinite.
    — Jay

Napisao na naćin da ce netko pomisliti da planiraš na podrucju Otocaca ukrasti trofej ko Hajduk 1991 :lol:
  • Zagi
    19.2k
    Između ambicija Istre i Osijeka, morati ćemo se zadovoljiti trećim mjestom.
  • OsamŠest
    8.4k
    Možda će i Baturina put Drosine..
  • Olmic
    6.1k
    a kaj njih dira tekma istra osijek?
bold
italic
underline
strike
code
ulist