• Danko
    2.1k

Napravit će još 2 fejk pehara, pa će bit na 3 stadiona
  • Droljo
    16k
    Samo je Dinamo utakmicom protiv Lokomotive odigrao pilu naopako.badjibadara

I to smo se spustili gologuzi po toj pili i kočili jajima. :lol:
  • Felip
    529
    Ne mogu vjerovati da je mrtvi Hajduk opet u igri i to sa izglednom opcijom da i mi i Rijeka kiksamo jer nakon svih rezultata ove sezone nitko ne može reći da je ovo nerealno. Naravno, u tom kontekstu nije nerealno da i oni kiksaju u Šibeniku, ali kao što je netko spomenuo ako Hajduk prvi zabije u Šibeniku oni će u liveu biti prvaci, a mi i Rijeka imamo nabrijane i rasterećenije protivnike koji se za nešto bore i tu bi pritisak na obje ekipe bio golem.
  • Dendle71
    166
    Koja paranoja zbog tovara. Pa oni su u ovoj priči nebitni. Kakav live? Koga briga tko je kada prvi. Bitno je kako izgleda tablica nakon kaj de odsvira kraj na svim tekmama.
    Vise vas je strah Hajduka a ne Rijeke. Ne kužim to uopce.
    Ja sam 100% siguran da ce naši dobiti Varaždin. Da li ce to biti dovoljno? To ne znam ne ovisi nažalost o nama ali prestanite više s tim tovarima.
  • bongo
    1.1k

Ne znam onda čemu je povjerenik natjecanja izjavljivao da se igra u nedjelju u 18h.

Ne bi bilo prvi put da HNS ni sam ne zna kaj i kak pa u zadnji čas promijeni nešto, a isto tako ne bi bilo prvi put da novinari pišu samo da bi se pisalo.

Pričekajmo ipak službenu objavu.
  • Felip
    529
    Ja sam 100% siguran da ce naši dobiti Varaždin.Dendle71

Pa tak onda reci, zašto se bezveze nerviramo...
  • Kujtim Shalla
    4.9k
    Hoće li Plivaja dobiti karantenu za Šibenik zbog fakića, ili se to može jer su ga provocirali :lol: da li je Raquel zbog toga plakala ,ili je dobila šut kartu, kakva scena kako cmozdri madafaka na klupi, neopisivo , kaže neko perfektno se uklopio u ime ime diviziju. Kakav štakor čovjek ispade
  • Droljo
    16k
    Koja paranoja zbog tovara.Dendle71

Strašno. Oni nam donesu još tjedan dana nade a imamo više bodova od njih i zadnje kolo je. Možemo im samo reći hvala i pobjedom doma u zadnjem kolu protiv faking varaždina biti minimalno drugi.
  • Zagi
    9.7k
    Opet imamo solidnu šansu biti prvi. Dobar protekli vikend.
  • NitkoBitan
    26.4k
    2. Pobijedi Šibenik i zatvori se krug s Rijekom i Dinamom na 63 bodaNVKOD

Kad zapravo razmislim ovo je sa sportske strane genijalno.

Tovari rutinski odrade Sibenik, Rijeka cijelu tekmu 0:0 a Dinamo gubi od Varazdina 0:1. Tovari bi u tom slucaju trebali navijat da Dinamo zabije gol i remizira jer samo u tom slucaju sa jednakim brojem bodova osvajaju :rofl:

Znaci Rijeka i Hajduk isti broj bodova Rijeka osvaja, a ako Dinamo upadne u tu kombinaciju onda Hajduk osvaja.
  • mali M
    7.5k
    I to smo se spustili gologuzi po toj pili i kočili jajima. :lol:Droljo

hahhahahahaha! svaki puta kad se ja oprostim od titule Hajduk ili Rijeka me demantiraju :lol:
  • sanjinlego
    3.8k
    Do ovog trenutka ništa se ne zna o terminima utakmica. Sastanci su u tijeku.
  • Maximo
    779

U toi toiu kod Macole
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.