• Papastrumf
    16.2k
    Finale kupa je u cetvrtak. Brezni je izjavio da ce se sve odlucujuce utakmice igrati u nedjelju od 18:00.
  • Sajla
    8.7k
    a niš, onda si ti u pravu, a Antolić koji je pisao članak u SN, Brezni i svi mi smo krivo gledali.

i nemoj pisati post za postom u razmaku od 2 minute, nego u skladu s pravilima foruma editiraj što si napisao ako želiš dopuniti.
  • fakin
    687
    ove sezone sam barem 70 puta otvorio stranicu hnl raspored i svaki put je pisalo 25.5. pa znam što gledam već mjesecima. ali dobro, nebitno sad to, sutra ćemo saznati sve točno. i od koga ćemo posuditi var sustav.
  • Sajla
    8.7k
    ove sezone sam barem 70 puta otvorio stranicu hnl raspored i svaki put je pisalo 25.5. pa znam što gledam već mjesecima.fakin

moguće su dvije stvari - ili si krivo zapamtio, ili je netko promijenio datume na stranicama HNLa i istovremeno hakirao moj kalendar pa i tamo promijenio datum jer sam odavno upisao termine utakmica, uključujući i zadnje kolo.
    piše 24.5. i sada na Dinamovim stranicama, piše na stranicama HNLa, piše u jučerašnjim novinskim člancima, tako sam zapamtio, a i upisao u kalendar tko zna kad. možda je tvoje pamćenje 25og ipak neka vrsta Mandela efekta?
  • blue heart 72
    2.2k
    Nisam gledal emisiju sa Jeličićom i Skominom. Jesu li kaj spominjali Livajin srednjak, ne dodijeljen drugi žuti onom teletu Uremoviću za ono pičkaranje pri kraju tekme, nakon faula, kao i ponovno (ne znam koje ove sezone) opraštanje žutog kartona Kaliku za onaj namjeran faul kod onog napada Rijeke na kraju tekme?
  • Crni86
    10.2k
    A srednjak se nije spomenuo, da je to napravio petko da vidis kako bi se veliki moralisti klaun 1 i klaun 2 iz max sport studija potrudili da se o tome prica barem 45 minuta. Govna licemjerska. Samo nek prica onaj bogec bistricki kaj ne zna ni normlano odiijelo obuc kaj je posteno a kaj nije.
  • blue heart 72
    2.2k
    A eventualni drugi žuti za Uremovića, kao što smo imali priliku pola emisije slušati za KTC-a u derbiju?
  • NKDZ86
    4k
    Kako je tovarija i mediji s njima odigrala pilu naopako da se mi opustimo i mislimo da je gotovo, da će im pustiti...
    Koliko god mislili da to nije utjecalo na igrače, sigurno je... Isto kao i na sve nas.
    Al sami smo si krivi.

edit: ja sam napisao onome što je prethodilo našoj tekmi.... bez daljnjeg, morali su pobijediti ....
  • badjibadara
    4.6k
    Kako je tovarija i mediji s njima odigrala pilu naopako da se mi opustimo i mislimo da je gotovo, da će im pustiti...NKDZ86

Samo je Dinamo utakmicom protiv Lokomotive odigrao pilu naopako.
  • dinamo u srcu
    2.1k
    Nadam se da će klub već danas stavit ulaznice u prodaju bez obzira igra li se u subotu ili nedjelju.

Ni sami ne znamo kako smo i dalje u igri za trofej, ali idemo po pobjedu bez ikakvih kalkulacija!

Mislim da sada više nije ni bitno šta je bilo, tko je kriv, stavit svu negativu sa strane za opći uspjeh, dat dečkima podršku,
    rasprodat stadion i napravit atmosferu i nadam se proslavit na trgu.

HOĆEMO POBJEDU! HOĆEMO TITULU!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.