• serbus
    5k

Isplaćuješ ali ne kako su naviknuti malo 15tog malo prvog. Taman kad misli u Admirala zajeb :)
  • Paggini
    49.6k
    Ako mi u nedjelju sjebemo, kunem vam se da skačem s tribine i šakama udaram koga god stignem, uopće me ne jebe.

Osim KTCa, nije on zaslužio a i prebio bi me
  • Pacho
    907
    Treba odmah s 2 napadaca krenuti
  • Olmic
    4.6k
    taman htio pitati, sto mozemo promijenit u odnosu na sastav protiv Lokosa

Ako ce igrat Kule i Petko, tko ispada iz prvih 11?
  • GeneralNapoleon
    1.5k

A nemoj rec. Znam i sam da to nije moguce. Nanijeli bi si vise stete nego njima pa opet sranje. Al oni bi zasluzili.

Rekao bi bucko, al Stojke nemre igrat.
  • Paggini
    49.6k
    Ako ce igrat Kule i Petko, tko ispada iz prvih 11?Olmic

Vec je ispao stojkovic, digni RPGA visoko i igraj sa 352
  • Captain America
    20.1k
    Ako ce igrat Kule i Petko, tko ispada iz prvih 11?Olmic

Stojkovića ionako nema. 352 sa standardnom trojkom u vezi i Kapetanom i Kuleom naprijed.
  • Paggini
    49.6k
    Hehe kapetane, pa jel ovo prvi put da smo se složili nas dvojica? Captain i Paggini dva su člana bratska...
  • Olmic
    4.6k
    a Vz nam je zabio iz tranzicije. Treba bit pametan u toj tekmi, opasni su Latkovic, Mitrevski u polukontri
  • Paggini
    49.6k
    Treba bit pametan u toj tekmi, opasni su Latkovic, Mitrevski u polukontriOlmic

Treba samo napadati, neka oni zabiju 5, sta im vrijedi kad mi zabijamo 6
  • Mali Zeus
    17.2k
    Riskiram ban al briga me.

Jedem mater svim igračima.

Al ne, fakat jebem im mater.

Budeš na -8, dobiješ priliku, pa sjebeš u Gorici pa pobijediš Hajduk, pa ne dobiješ Lokomotivu.

Jebenu Lokomotivu doma koja nemre ni gore ni dolje kad njima bod niš ne znači. U prvom dijelu nemaš nijedan pošten udarac a stisneš tek kad primiš gol. I ok još smo u igri al sad su i tovari u igri a mi ne izgledamo da ćemo pobijediti Varaždin.

Čak i da slučajno osvojimo stisnut ću šaku i reci odite kvragu kaj mi radite cijele godine.

A do tada jebem vam svima mater.
  • Marley
    4k
    Treba odmah s 2 napadaca krenutiPacho

Mislis da nije dovoljan samo Paggini?
  • kadsemasazatalasa
    62
    Kanga ispred Kuleta all day, all night.

Osim ako nakon jucer ne može igrati jer je šepajući izašao.
  • pjetlić
    110
    Nakon sto cijelu sezonu mijenjaju trenere, sad bi mijenjali i navijace. Kruha ti miloga, sta je ovo?
  • Kujtim Shalla
    4.9k
    a ti gladan ko vuk:lol: bar se dobro najedi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.