• NitkoBitan
    26.3k
    branitelj sa stažom skoro 36 mjeseci,pokojni otac branitelj invalid domovinskog rata, deda sa mamine strane ostavio kosti na Blajburgu.Da sam glasač u Zagrebu zaokružio bih Tomaševića.Dadox

Zar nije isti TT rekao da bi rade bio na paradi "ponosa" nego u koloni sjecanja u Vukovaru? Za to bi glasao?
  • GZomanid
    746
    ne razumiješ kaj znači DinamoNoel

Daj shvatite da dinamo svakom znači nešto drugo. Nema univerzalnog značenja dinama. Samo ćemo se raziči oko ove teme.
  • cibona
    5.1k
    Pljujete po njemu jer želite koga? Beru,Lovrića ili Hermana?Dadox

A namjerno si izostavio ona dva kandidata koja su bolja od druga tetejca? Jonjić je antipod tomaševiću i za razliku od njega, ima karijeru koja nije bazirana na izležavanju po cesti i šumama.
  • Noel
    11.5k

Postoje temelji Dinama. Koji se ne mijenjaju za svakog navijača.
  • rokikaciga
    1.2k
    Nisi glasač Zagreba, ne živiš u Zagrebu i ne znaš kakva je štetočina u neto sumi Tomašević.

Čovjek je podijelio samo u 2024 5m eura udrugama bliskih Možemo. U dva mandata će podijeliti iznos Kranjčevićeve...i tebi je to oke?
  • Dadox
    254
    Upravo ovo.Osim Dinama ne dijelimo iste vrijednosti,ali si je netko umislio da je njegov isključiv stav jedino ispravan.Pritom činjenice nazivaju lažima.
  • Dadox
    254
    Živim vrlo blizu, u Velikoj Gorici.Naravno da se ne slažem sa mnogim stvarima,ali ne postoji ni jedan bolji jer su ili lopovi ili kao suncokreti.Ovi glasni su protiv,ali ne čitam koji im je favorit jer ga se i sami srame očito.
  • NitkoBitan
    26.3k
    Koje su to vrijednosti? Zbog cega bi glasao za TT i Mozemo? LGBT, zeleno, partizani i dan oslobodenja Zagreba...?

Uostalom mislio sam da su ovo komunalni izbori, a taj posao ocito ne rade dobro. Sjetili se redovno kosit travu pred izbore.
  • GZomanid
    746
    Čovjek je podijelio samo u 2024 5m eura udrugama bliskih Možemo. U dva mandata će podijeliti iznos Kranjčevićeve...i tebi je to oke?rokikaciga

Dobro a kaj te silne udruge vele na to da se grade 2 stadiona (ne ulazim sad u to dal će se stvarno i izgraditi po planu)? Kako to da se te udruge ne bune oko toga, a mi se tolko bunimo protiv zastava i financiranja tih marginalnih ljudi?
  • Noel
    11.5k

Idemo sa činjenicama. Ne grade se dva stadiona. Činjenica je samo da se trenutno ruši jedan stadion. Bivši stadion NK Zagreba a trenutno Lokomotive.
  • GZomanid
    746
    Postoje temelji Dinama. Koji se ne mijenjaju za svakog navijača.Noel

Nekako se ne slažem s tobom. Ti takozvani temelji dinama su mi se mijenjali zadnjih 40 godina kolko aktivno pratim i navijam.
  • rokikaciga
    1.2k
    Što doprinosi 200 tisuća eura udruzi koja promovira čitanje arapske queer poezije? Kako to doprinosi društvu zagrepčana? Odgovori mi to pa ću ti ja onda odgovoriti na tvoje pitanje.
  • Dadox
    254
    ali je činjenica da je TT jugoslaven jer si ti tako zaključio.Također je dijete branitelja,čak mislim invialida rata.
  • Nolifer
    11.1k
    Je i prostitutka je nevina pritom...
  • NitkoBitan
    26.3k
    Također je dijete branitelja,čak mislim invida rata.Dadox

Dzabe! Jabuka pala daleko od stabla.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.