• Noel
    11.5k

Treba maknut jugoslavenčine iz Zagreba.

Ne pričaj gluposti. PUNO branitelja koji glasaju za Tomaševića. Nisam veću glupost pročitao dugo na zoni.
  • deda
    36.7k
    A teško ćeš to ako su debela većina.
  • Nolifer
    11.1k
    Pogledaj samo koliko je milijuna gradskih eura dodijelio svojim saveznicima iz pedersko-komunistickih udruga.Pacho

To je sad moderno i cool i progresivno, nadasve, kad se ne krade.

Zato se prije i valjalo po asfaltu, jer nije bio blizu gradskoj pipi, sad kad je ima se za sve... :lol:
  • NitkoBitan
    26.3k
    A teško ćeš to ako su debela većina.deda

Manje od 25% ljudi sa pravom glasa je glasalo za njega.
  • Dadox
    254
    Kako konkurecija stoji?
  • deda
    36.7k
    Nemam pojma tko su ti ljudi koji nisu glasali kao što nemam pojma koji su to milijuni dinamovaca o kojima većina vas govori, a nema ih na utakmicama.
  • Maki85
    160
    kao što nemam pojma koji su to milijuni dinamovaca o kojima većina vas govori,deda
    Ja sam vidio na koreografiji u subotu.
  • deda
    36.7k
    Jebiga bio sam ispod koreografije pa ju nisam vidio.
  • Dadox
    254
    Znači, branitelj sa stažom skoro 36 mjeseci,pokojni otac branitelj invalid domovinskog rata, deda sa mamine strane ostavio kosti na Blajburgu.Da sam glasač u Zagrebu zaokružio bih Tomaševića. Jesam li jugosloven ili manje vrijedan jer ne dijelim vrijednosti pojedinaca na ovom forumu?
  • Noel
    11.5k

Osim kaj lažeš i pričaš gluposti ne razumiješ kaj znači Dinamo. Samo to. Preporučujem ti da proučiš povijest kluba. Tu ti @deda može pomoć.
  • deda
    36.7k
    Dečki budite oprezni večeras jer bi mogao biti lak na obaraču.
  • Maki85
    160

Ne znam što bi ti čovjek rekao. Možda ne govoriš istinu. Ako govoriš, onda očito ne razumiješ Možemose i što je njihova politika. Da te podsjetim, njihova vijećnica je tražila micanje Bobanovog grafita.
  • Pacho
    912

I kako onda prelazis ekipi iz Muzemo neprestano pljuvanje po Hrvatskoj i domovinskom ratu?
  • cibona
    5.1k
    A gle, partizani su svojom okupacijom 45' u Zagreb nahrlili hrpu svojih pristaša jugoslavena/komunista, a s druge strane likvidirali utjecajnu skupinu ljudi koja je godinama vladala gradom.

Ovaj rezultat nije iznađujuć, uzevši u obzir da su potpmci okupatora većina u gradu te da imaju na svojoj strani mainstream medije i izdašno financiranje izvana, ali da sam razočaran svojim sugrađanima, jesam.
  • Dadox
    254
    Navedi ime svog kandidata da vam navedem zašto je gori.Pljujete po njemu jer želite koga? Beru,Lovrića ili Hermana?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.