• Pacho
    895

Moguce. Ne pratim bas. Ali na stranu to, za koga ti mislis da ima vece sanse? Herman?
  • Odani Zgd
    510
    Ljudi birajte pametno,svatko po svojoj savjesti,po gradu umjesto da vijore npr Dinamove zastave,trenutno vijore pederske i očito to nikome ne smeta......svatko ko imalo drži do normalnih ljudskih vrijednost,bolji je od kandidata koji izjavi da je radije na paradi ponosa nego u koloni sjećanja.Pametnom dosta
  • Miro Vugrinec
    8.4k
    Ja osobno gdje god sam stigao, svima sam poručio da izađu glasat da se sruše ovi globalisti, bitno je sve oko sebe apolitične ljude motivirati, jedino sa velikom izlaznošću se može promjeniti nešto. Tako da svi na izbore, ali i nemojte šutjeti i slušati mantre kao ne treba se mjesat u politiku , motivirajte one koji kažu kaj moj glas ne vrijedi. Jer svaki glas je bitan
  • Miro Vugrinec
    8.4k
    31.25 posto izašlo naspram 34.00 zadnji put do 16.30. Znaci 4-5 posto manje glasaca ce biti na kraju. Sramota
  • Neron53
    1.6k
    Nakon jucerasnjeg kiksa apatija vlada Zagrebom. Nije slucajna rekordna apstinencija.
  • Sljeme
    3k
    Moguce. Ne pratim bas. Ali na stranu to, za koga ti mislis da ima vece sanse? Herman?Pacho

Ne znam. Ankete često kandidatima daju puno više nego koliko zapravo dobe na izborima, a i obrnuto. Glasaj ako već nisi za kandidata koji zastupa tvoje vrijednosti, nemoj unaprijed zaključivat. Svoj sam glas dao Tomislavu Jonjiću jer jedini zastupa moje. U slučaju da ne uđe u drugi krug, onda ću glasati za manje zlo.
  • ElDorado
    3.7k
    Nije istina. Zadnji put 31.56
  • db-izbjeglica
    17.6k
    Nadam se da će u skupštini biti barem gusto, a onda za gradonačelnika u drugom krugu napraviti mobilizaciju. Nadam se da će sve oporbene opcije unisono podržati tog kandidata, tko god on bio.
  • ElDorado
    3.7k
    izlaznost do 16:30 bila 2021. Danas 31.25. Znaci priblizno isto.
  • Neron53
    1.6k

Bilo je 34 posto prije 4 godine.
  • ElDorado
    3.7k
    nije. Ne znam od kud taj podatak? Svi portali kazu 31.56
  • Patak
    3.4k
    Izlaznost članova raznoraznih beskorisnih ideološki zadojenih udruga koje sišu proračunski novac je 100%
  • rokikaciga
    1.2k
    Izlaze neke nesluzbene informacije da Mozemo ima manje glasova za skupstinu nego su ocekivali, velika mobilizacija je u tijeku. Biralista se zatvaraju za sat vremena i moglo bi biti gusto
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.