• dzis
    1k
    ali ne za vodstvo nego za 1:1 u 90toj
  • Droljo
    16k
    Grgić pederčina. Uzeo treći žuti namjerno smrad i nema ga protiv Rijeke. Čoban
    I komentator veli da je zanimljiv žuti grgića...
  • ElDorado
    3.7k
    Ovak ko Slaven igra momcad kojoj treba i koja želi pobjedu od prve minute
  • Jaro
    10k
    a za sto bi se cistio? 3 zuta se ne prenose u kup iz HNLa, a 2 zuta se ne prenose u novu sezonu...
  • Filip 91
    1.6k
    Grgic ionako ne bi igrao iduce kolo jer bi se cuvao za finale kupa.
  • Droljo
    16k

Očito ne želi igrati protiv svoje rijeke i neće. Zato
    Pogledaj šta je napravio pa reci ti meni jel to normalno.

To ne znamo.
  • Noel
    11.5k
    Rezerve Belupa igraju bolje i sa više ideje nego neki prvotimci Dinama. Sramota.

Edit: jel ovo novi trener Dinama siluje novog trenera Hajduka? Hehe.
  • tp1997
    1.4k
    I bez Grgića, ovakav Slaven itekako može zapapriti Rijeci. A sada imaju razloga, jer su uz pobjedu na Rujevici i našu pobjedu nad Varaždinom 4., što im je buffer u slučaju da ne osvoje Kup (gdje je Rijeka ipak favorit). Neće Rijeci biti lako idući tjedan.

Samo da danas kiksaju.
  • ElDorado
    3.7k
    Da li gledate kako Slaven:
    - izlazi i otvara
    - igra presing na protivnika
    - s koliko igraca dolazi u zavrsnicu?!

A mi razbijamo glavu o pritisku, razmazenim zvijezdama i njihovom nježnim dušicama, svlačionici koja jede trenere i ne znam kojim jos pizdarijama. Ovo od Slavena je rukopis trenera. U okvirima kvalitete igrackog kadra, naravno.
  • ElDorado
    3.7k
    ja uopće nisam vise siguran da mi mozemo pobijediti Varaždin.
  • NitkoBitan
    26.3k
    Koprivnicki joga bonito, itekako imaju sanse na Ruji. Ajmo Kovacevicu, to je jbni test, ako to odradis napisi si cifru na ugovor koju zelis.

A sad navijat za tovare, jbg, zivot je takav cupav i dlakav.
  • dzis
    1k
    jel moze link za tovare kasnije? ili cak odmah ako ide emisija da gledam ona dva klauna
  • Dani Olmić
    1.4k
    Moze i meni link please :)
  • GeneralNapoleon
    1.5k
    A sad navijat za tovare, jbg, zivot je takav cupav i dlakav.NitkoBitan

Zasto navijat za tovare. Valjda navijat za x. Tovari time izbaceni a sto se Rijeke tice prakticki nam na isto dode izgubili ili igrali x.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.