• Patak
    3.4k
    Tu se traži odgovornost Uprave. Ja mislim da je Uprava bila odlična. Financije su bile ok, a kad su posumnjali da u sportskom sektoru stvari ne štimaju su preuzeli ovlasti i u tom sektoru samo što je bilo kasno za ovu sezonu.

Dopredsjednik kluba i predsjednik IO je na onom članskom danu u prosincu na kraju, bez da ga je itko to tražio rekao da Marić ima podršku, tako da mislim da je najveća krivica za ovu sezonu u IO i Predsjedniku i dopredsjedniku kluba, a ne u Upravi. S obzirom da sportski sektor više nije pod IO, čine mi se kao nepotrebni. Predsjednik, Uprava, NO sa strogom podjelom odgovornosti na vrhu...tak bi ja .
  • Jaro
    9.9k
    Predsjednik, Uprava, NO sa strogomPatak

Mislis nesto ko....
  • Thor
    117
    Ok, nebumo prvi,ocito! I kaj sad? Shebali smo sezonu od pocetka do kraja kaj se prvenstva tice. Imali uspona i padova (je grad u Italiji) koji su bili iritantni i neobjasnjivi. Fala bogu ovaj roller coaster je zavrsio. Sami smo sjebali svaku otvorenu sansu koju su nam konkurenti otvarali. Da, ljut sam,tuzan,jadan radi toga ali ne zelim ocajavati ili od toga raditi neku dramu. Bilo je u proslosti svega takvog, pa i gore od ovoga (imam dosta staza) pa smo prezivjeli, digli se, otresli prasinu i zmazanocu sa sebe i krenuli opet.
    Tako cemo i sada!
    Ovo nije ta sezona i kad tad je jedna takva morala doci. Jbiga. Biti cemo drugi, ako Rijeka uzme jedno i drugo idemo probat igrat EL i to je top, ako ne, idemo u KL. Je, manje je love i sve to skupa ali nije da smo financijski propali (ko neki).
    Okrecemo se novoj sezoni kao prilici da smo iz ovoga svega sto je u ovoj sezoni bilo lose, nesto naucili. Da od toga kaj smo naucili, analizirali, korigiramo pogreske, ispravimo neke odluke, razmislimo i odlucimo o novoj strategiji, pocistimo svacionicu, izaberemo kvalitetnog trenera i krenemo u nove pobjede!
    Imamo se za kaj uhvatiti od pocetka ozbiljnog posla. A vjerujem da ce kada se stvari sada krenu rjesavati autoritativno i temeljito od strane predsjednika uprave da cemo opet biti mocni, silni!
    Gradjanski je mocan,gradjanski je silan!
    Ajmo dinamo, nema predaje! :strong: :heart:
  • Dudu9
    1.7k
    Priče kako je loša sezona ne možemo uvijek bit prvi, mi igramo najgoru sezonu od osnutka hnl sa najvećim proračunom kluba u povijesti, ovo je debakl teških razmjera, nema opravdanja za ovo, i šta na kraju skuzili u klubu da je Zajec sjebao pa ono neka i dalje prima plaću
  • jakov1
    612
    Zajec sjebao pa ono neka i dalje prima plaćuDudu9

Predlozi alternativu.
  • Ludovic IX
    8.3k
    Alternativa su novi izbori. Ali to nema smisla. Zato postoji mandat. Ajd da su oni tu 3 godine pa da je sve loše ali nije.

Odgovornost je jedino na treneru i igračima. Nisu oni zaboravila igrat već je sve krenulo sa porazom od hajduka. Da smo to dobili , imali bi 10 bodova prednosti sad ako ne i 20. Nakon tog poraza je bio minhen pa koprivnica a osim poraza od bayerna nebi ni tog poraza u Koprivnici tad bilo da nije sve bilo u kurcu tad
  • Papastrumf
    16.2k
    odgovornost je jedino na treneru i igračima.Ludovic IX

Nije ovo era Zdravka Mamica pa da si uzima zasluge kada je dobro, a prebacuje odgovornost na trenere i igrace kada krene lose.
    Ne moze ovo biti iskljuciva odgovornost trenera i igraca. Naravno da ima i njihove krivice, ali netko je te igrace i te trenere doveo.
  • sport
    4.6k
    Sportski sektor nikada nije bio pod I.O.,
    Ako pričamo o M.M. on je bio pod Uredom predsjednika a nakon sistematizacije je početkom ove godine prebačen pod Upravu kluba i nakon toga je dobio zasluženi otkaz.Što nije jasno?
  • Patak
    3.4k
    U čije ime je Skender dao podršku MM na onom članskom danu?
  • Izet Hajrović
    4.9k
    valjda IO, a i plave bluze su opravdale podršku.
  • sport
    4.6k
    Pa valjda u ime kluba kao potpredsednik kao što je davao podršku i Bjelici,Cannavaru,itd.
  • Brusa
    3.1k
    Riba smrdi od glave....ne kaže se to bez veze... kriviti samo igrače je zabluda i pokušaj davanja opravdanja drugima u lancu (jer eto, naši su) jbg
  • Nolifer
    11.1k
    Ok jedan dio kolača smo riješili i tu se nova križaljka postavila i to mi je drago, no šta sa tim drugim dijelom kolača, koji je još tu i koji je zasro taj prvi dio?
  • ElDorado
    3.7k
    Ja stvarno ne kužim kaj drvite po istom?! Pa znamo tko je sad glavni i odgovorni i prije novog statuta nema nikakvog smisla bilo što talasat.
  • Nousername
    799
    slazem se da je dogovornost na svima.Ali brate mili ako ti dovedes kvalitetne igrace iz jacih liga i das im dobre ugovore i omogucis im maltene sve sto mozes pa ko je onda kriv?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.