• Teofil Kateran
    2.4k
    da se pociste mozemosi iz klubaSrelee

Ajd prestani se sramotit
  • Srelee
    144
    Jesu se dogovorili po cijem nalogu radi Ðulic i ekipa?
  • mosad
    1.3k
    Al ga sereš srele
  • Srelee
    144
    Tako je i osudeni kriminalac odgovarao na pitanja u raspravama hahah.Rezite puno cim se napise protiv senfa i ekipe znamo na cijoj ste strani sutra.
  • rioda
    8.4k

Kaj radi Đulić? Na statutu koji je izglasan prije godinu i pol?
  • SAS1987
    17.4k
    Propustili smo naslov, trebamo biti nezadovoljni ali uz ovakvu upravu isto tako možemo sad mirmo piti kavu. Ili rakiju u 9.53, tko sam ja da sudim :lol:

• Financije su odlićne i vjerujem da Manenica ima sve pod kontrolom
    • Rad sa navijacima i marketingom je solidan, mada ima još puno stvari koje se još može napraviti ali vjerovatno su neke stvari vec "in progress".
    • Sportski dio je preuzeo Zvonimir Boban
    • Navijaci se ne mjesaju u rad kluba
  • Mali Zeus
    17.2k
    za ovo bi dijelio ban.

Jesi citirao i Antolića već?
  • Crni86
    10.2k
    tocno to, ljudi traze glave a nisu uopce svjesni da su se greske priznali i da su se stvari poslozile vec prije nekog vremena kako bi se ispravilo to losje upravljanje sportskim sektorom.

Po meni je proslogodisnja titula bila dvosjekli mac, uzeli smo lovu uzeli smo LP, ali smo odgodili ono sta je bilo prijeko potrebno a to je da se krene slagat sve ispocetka bez ikakvih starih zasluga. Ovako napokon imamo priliku za to, uz to jos vrlo moguci direktan ulazak u EL tako da cemo mozda imati i nikad mirniji pocetak hnla gdje treba nabit bodovnu razliku i uigravat ekipu. I mozda ova ekipa prve sezone nece rasturati u europi, nemojte odmah onda drvljem i kamenjem, stvaranje momcadi je proces i treba ponekad biti i strpljiv.
  • SAS1987
    17.4k
    Uvjek evolucija, nikad revolucija.
  • Dadox
    213
    Neki ovdje misle da je demokracija izbori svakih godinu dana ili nakon svakog izgubljenog trofeja.
  • Crni86
    10.2k
    jedva cekam izbore iduce. Nadam se da ce se svi ti kandidrati pa da cujemo onda te njihove paklene planove, ako uopce uspiju skupiti dovoljno potpisa…

I da se odmah ne uhvati neki jazavac kako se samo brani dinamovo proljece. Ja sam prvi na zimu bio kriticar trenutacnog vodstva makar sam glasao za njih. Ali ovaj lov na vjestice od jucer nije normalan. Odredeni potezi su se povukli, krivica se priznala, ajmo dalje.
  • Maki85
    155
    jedva cekam izbore iduce. Nadam se da ce se svi ti kandidrati pa da cujemo onda te njihove paklene planove, ako uopce uspiju skupiti dovoljno potpisa…Crni86
    Isto ko i svaki drugi izbori, najsposobniji ljudi se s tim poslovima ne žele baviti.
    Ostanu ti oni koji u tome vide nešto za sebe, a pobijede oni koji iz te skupine imaju najviše love za promovirati svoju opciju.
  • emilperska
    10.5k
    Jel Zajec bio jucer na tekmi opce?
  • shameless86
    220
    bio je..zajec,senf,skender,manenica,boban..na kraju tekme ostao samo skeneder u loži
  • crophantom
    393
    jel senfa šlagiralo na drugu koreografiju? :D nisam vidio jel bio onaj debil od Bernardica, taman sam nakon tekme bio takve volje da sam si pomislio di su sad on i Goluža pa da ih bacim niz zapad i zaljecim si frustracije.
    Nadam se da je Zvone bio ponosan na prvi koreo i zastavu s njegovim likom, ono je bilo veličanstveno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.