• Dzoni
    1.4k
    Ukoliko Rijeka uzme kup, mi smo na dobitku kako god obrnuli. Prihvatio bih oba scenarija
  • pencilneck
    901
    HNS je zasrao što je mijenjao kalendar i stavio finale Kupa da se igra nakon zadnjeg kola prvenstva. Da se igra prije, kao što je to bilo prošle godine, uvjeren sam da Slaven ne bi imao šanse u tom finalu.
  • pencilneck
    901
    Inače današnje finale FA Kupa ima reperkusije potencijalno i na nas.

Za slučaj da Chelsea završi 6. u Premier ligi, onda bi mi izravno u EL išli samo ako Man City uzme kup.
  • Tvrdica McTvrdi
    216
    Ne znam zašto finale nije onaj vikend iza, ili barem petak, da taj faktor umora, kalkulacija itd ima manju ulogu. Ovako zgaženi i emocionalno prazni 3 dana poslije moraju igrat potencijalnih 120 minuta.
    Valjda će dobit City to.
  • Fan
    1.1k
    Chelsea mora završit u top 5 ako uzme konferencijsku ligu da imamo šansu igrat gfupnu fazu EL (ako ne osvojimo ligu).
    Pobjedom protiv Foresta u zadnjem kolu bi to i osigurali.
  • Droljo
    16.4k
    Jel Chelsea mora bit baš peti ili nam igra da bude i četvrti?
  • Ivdzo11
    6.5k

Dinamo Zagreb will enter the Europa League directly if:

Chelsea finish Top 5 in England, or do not win the Conference League.

Rijeka win the Croatian Cup.

Dinamo Zagreb finish 2nd in Croatia.
  • pencilneck
    901
    Veliko sranje nam je napravio Crystal Palace jučer.

Sada nam za izravan plasman u EL treba Chelsea u Top 5, a to će vjerojatno biti moguće samo ako dobiju Nottingham Foresta u gostima u zadnjem kolu.

Ili da Betis osvoji KL.
  • Keyser Soze
    13.6k
    Navijamo za Chelsea u zadnjem kolu protiv Forresta, ako izgube onda i Aston Villa mora izgubit u zadnjem kolu protiv Man Uniteda.
  • Jaro
    10.2k
    pa jednostavnije onda za Betis u finalu i bok
  • Izet Hajrović
    5.1k
    Od svega toga najveći će problem biti da Rijeka osvoji Kup.
  • Keyser Soze
    13.6k
    To je najjednostavnije, al bi nam bilo svejedno kad bi Chelsea osigurao top 5, onda bi samo Rijeku čekali.
  • criticus
    3.8k
    Sada nam za izravan plasman u EL treba Chelsea u Top 5, a to će vjerojatno biti moguće samo ako dobiju Nottingham Foresta u gostima u zadnjem kolu.

Ili da Betis osvoji KL.
    pencilneck

Jel može neko objasnit koja je razlika ako Betis osvoji koji je 6. u Španjolskoj (EL) ili ako Chelsea bude isto 6. u Engleskoj (EL)? Jer po ovoj opciji za nas koja igra za direktnu EL ako Betis osvoji ko odgovara nam a ako Chelsea a bude 6. ne odgovara.
  • Keyser Soze
    13.6k
    Crystal Palace je uzeo kup, a 12. su i oni će ići u EL, a 6. u KL ako sam dobro shvatio.
  • pencilneck
    901
    U Spanjolskoj je osvajac Kupa bio u Top 6, a u Engleskoj nije.

Da je Man City uzeo kup protiv C. Palacea, nama bi odgovaralo da Chelsea zavrsi na 6.mjestu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.