• vjeko1701
    14.9k
    Realno, sutra nam bolje odgovara Rijeka. Neki naslov je stvar puke teorije a ako ga Rijeka osigura može staviti veći fokus na kup i usput nama osigurati 2. mjesto i vjerojatno direktne grupe EL.
  • modri-kibic
    411

1. Highdug
    2. Rijeka
    3. Dinamo
  • runtothehills
    491
    Rijeka je u prednosti, tovari bi morali dobiti sutra sa 3 razkike da predooknu Rijeku u slučaju istog broja bodova
  • Srelee
    137
    znaci 3 razlike moraju dobit?
  • Pacho
    858
    To s trokutom je scenarij iz nocne more, jer bi orjuna uzela naslov na temelju dobrog omjera protiv nas, a mi ne bi isli ni u EL.
  • Srelee
    137
    s koliko rszlike pobjeda ili nebitno?
  • Pacho
    858

Ne. Jer mogu dobiti kako god pa se nadati kiksu i Dinama i Rijeke.
  • rakurs
    1.3k
    Koliko je suluda ova sezona, ne bi ne čudilo da sutra hajduk pobijedi, a u zadnjem kolu mi remiziramo, Rijeka izgubi, a tovari pobjede u Šibeniku. Scenarij iz noćne more, a ne bi me čudilo.

Užasna sezona, jedva čekam da sve završi, puna mi je kapa ovih razočarenja.
  • emilperska
    10.5k
    Vratili smo jogurt u igru..

Kakvi smo baksuzi s ovom igrom danas cemo izvuc jedva X protiv fake Varteksa i onda.. ma joj..

Sramota, sramota, sramota..
  • Odani Zgd
    455
    Živo zanima sastav Hajduka za sutra,bude onaj koji se najavljuje zadnjih par dana s ponekim juniorom,ili budu preko noći odjedanput svi ozdravili i zaigrali u full sastavu.....još će i Gattusa ostavit za iduću sezonu.Jedino što znamo da najavljeni prekid utakmice više sigurno nije opcija
  • GeneralNapoleon
    1.5k
    Nadam se sutra pobjedi Rijeke jer nit imam volje vise za ovo sranje od nasih igraca nit vjerujem pol posto da postoje jos ikakve sanse a niti smo imalo zasluzili. Pa neka zavrse za sve nas.
  • tp1997
    1.4k
    Sad sam gotovo siguran da će tovari nekako uzeti bodove Rijeci.

Nemam nikakav razuman razlog za to, osim što li se čini da nam je suđeno da patimo do zadnjeg kola.
  • Sibirski plavac
    5.3k
    Najbolje je sutra remi. Takav scenarij magarad konačno izbacuje iz ikakve utrke, a ovim našim manekenima daje nekakvu mini mini minimalnu nadu da ipak uspiju uzet naslov na račun Rijekinog choke-a u iduće 2 tekme. Ne bi me čudilo da Rijeka sjebe zadnje 2 tekme i naši manekeni uzmu naslov. Ne bi me čudilo da Rijeka rutinski dobije i magarad i Belupo i uzme naslov. Ne bi me čudilo da magarad dobije Rijeku i Šibenik, mi izvučemo nekakav x sa Varaždinom, a Rijeka izgubi na Poljudu i recimo odigra x na Rujevici. i magarad osvoji naslov.

U ovakvoj bolesnoj sezoni ništa čovjeka više ne može začuditi.
  • Str1nger Bell
    2k
    Nakon tjedana dana prepiranja hoce li tovari pustit rijeci i sjebat nas, nista bolje nismo ni zasluzili.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.