• Izet Hajrović
    4.9k
    svejedno se nešto promijenilo u odnosu na jalovo prvo poluvrijeme. RPG se digao više zbog promjene sustava - zabio je gol. Kod ubačaja Pjace smo imali višak igrača u 16m isto zbog promjene sustava. Greška je bila što nije bolje zatvorio lijevu stranu u drugom poluvremenu.
  • thomas22
    300
    Kako znas hajrovicu da je kovacevic gora opcija?
  • Infinity
    18.2k
    Tko? Ako je nesto lose i to se prokomentira, to je odmah izgmizalo? Dajte... Nitko nije veci od Dinama i nitko nije zasticen od kritike. Oni koji ju ne mogu podnijeti ne trebaju ni doci u Dinamo ili trebaju odraditi takav posao da ih se ne moze kritizirati.

Jos cemo na kraju ispasti mamicevci jer smo nezadovoljni gubitkom titule. Nemoj me...
  • Marktwain
    354
    Ne velim to za sve koji kritiziraju, sezona je za kurac.
    Mislim na ove nove profile koji će se ukazivati od večeras na Zoni.
  • Paggini
    49.3k
    svejedno se nešto promijenilo u odnosu na jalovo prvo poluvrijeme. RPG se digao više zbog promjene sustava - zabio je gol. Kod ubačaja Pjace smo imali višak igrača u 16m isto zbog promjene sustava. Greška je bila što nije bolje zatvorio lijevu stranu u drugom poluvremenu.Izet Hajrović

Kakav višak smo u 16m imali? Kule je bio između dva tovara, a na Pjaci su bila trojica. Nije to do sustava, nego do njihove nesposobnosti
  • Izet Hajrović
    4.9k
    Petković odvukao Uremovića, da nije bilo njega, Kulenovića bi udvojila oba stopera.
  • fakin
    682
    Je li vrijeme da netko preuzme odgovornost? Imamo li ljude koji imaju barem malo srama i obraza da preuzmu odgovornost za ovakvo stanje u momcadi?
  • Crni86
    10.1k
    Sta podrszumijevas za preuzimanje odgovornosti? Tko po tebi to treba napraviti i sto tocno trrba napraviti?

Smjenjeni su i treneri i sportski direktor.. priznalo se da se pogrijesilo sa tim. Doveo se Zvone Boban da to poslozi.

Ova sezona je zgubljena puno prije nego danas, pokazalo se da idemo na bolje. Jasno mi je da su mnogi razocarani, ali neki su rsdi ove sezone pali, neki su nesto naucili. Konsolidirali smo se prije mjesec dana i gledamo prema buducnosti.
  • fakin
    682
    Mozda smjena onih koji su doveli te sportske direktore i trenere? Ekipa je u jednoj sezoni promijenila 4 trenera i 2 sportska direktora i rezultat toga je sezona bez ijedne titule. Pa je li mozda problem u onima koji postavljaju?
  • Ludovic IX
    8.3k
    Ako ćemo sve mijenjati nakon loše sezone, molim i te dusebriznike koji to traže, da promijene klub za koji kao navijaju jer ovaj vole sam kad pobjedjuje
  • NitkoBitan
    26.2k
    Nece biti smjena, potrefilo nas je sve negativno ove sezone sto nas je moglo potrefit, jos cemo kao drugi u prvenstvo fasovat za direktni prolaz u EL.

Iduce sezone metemo prvenstvo.
  • Crni86
    10.1k
    znaci zelis smjenu predjsnedika zajeca? Smjenom predsjednika, idemo na nove izbore. Ovog trena kadasu mu smanjen ovlasti i doveden je Boban za to nema potrebe.

Ponavljam, razumijem razocaranje, ali u klubu su se poduzeli koraci vec prije mjesec dana i ja ne vidim kako bi ikakvi otkazi, smjene ili nesto trece popravili. Da pace imale bi negativan utjecaj. Sada smo u rukama jednog jedinog covjeka, kako je trebalo biti i prije godinu dana. Iste te osobe koje prozivas su i dovele Zvonu doma.
  • Paggini
    49.3k

Pa daj mi objasni kako je točno uprava kriva za ovo što se danas dogodilo. Nemoj ići sa "krivi su za prije sve" i ok, imaju svojih zajeba, ali kako su krivi za ovo danas? Za Goricu? Za Varaždin? Ajmo mijenjati uprave, a tko će nas voditi točno? Ha, tko to zna! Samo da odu svi, to je recept za stabilnost kluba i uopće nije kao jnk hajdug
  • Papastrumf
    16.1k
    Boban još nije službeno preuzeo glavnu funkciju tako da se ne može njega krivitiIzet Hajrović

A sto da je i preuzeo sluzbeno s 15.4.? Koja bi to tocno njegova krivica mogla biti?
  • fakin
    682
    pa dobro tko je doveo 4 trenera i 2 sportska direktora u ovoj sezoni? Jesam ja doveo? Jesi ti doveo? Ili je ipak dovela ova uprava? Ja Manenicu obozavam, ali brate rezultata nema, sramotimo se, imamo krive trenere, krive direktore, krive igrace, pa vrijeme je po moralnoj odgovornosti prema klubu pokupiti se i otici. Ako im je imalo stalo do kluba
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.