• Ijayi Atiemwen
    2.7k
    Zato sam napisao remont i idemo dalje.
  • OsamŠest
    5k
    @Dani Olmić

Aj ti majmune isto ne seri.. Kad se gubilo, jebo si mačku mater. Kad smo ušli u kakvu takvu seriju onda smo bili veliki i najjači. Sad smo opet kurac od ovce.

Kaj te briga hoćemo li igrat to tvoje elitno natjecanje, tam će ti bit Zvezda i imaš kaj pratit. Odi sutra na Poljud i drukaj za domaćina ili Fruka, ovu jad i bijedu ostavi nama.
  • Odani Zgd
    455
    Sutra pod pritiskom i Rijeka bude kihnula....tak da nije gotovo
  • Time
    1.2k
    Čudno da nisam uopce ljut,ako ne mozes pobjedit drugu najlošiju ekipu na svom stadionu u utakmici koja ti donosi vjerojatni naslov uz danasnji očigledni sudacki poguranac...nisi ni zaslužio titulu.
  • Fan
    1k
    ja bih ti za ovo dao ban. Nije ovo zonarijeka.comrokikaciga

Ovo nije za ban.
    Nije čovjek mislio hvala Bogu što je Rijeka uzela ligu ispred nas nego što ju nije uzeo Hajduk.
  • fakin
    678
    Dali ste nam kurcine, sjebali nam snove...
  • rioda
    8.4k
    Je li vrijeme za skidanje s plaća?! Ionako je kraj sezone i boli nas kurac jer 90 posto ove ekipe treba potjerati
  • Paggini
    49.3k
    Ovo nije za ban.
    Nije čovjek mislio hvala Bogu što je Rijeka uzela ligu ispred nas nego što ju nije uzeo Hajduk.
    Fan

Je, za ban je. Dosta mi je jebenog relativiziranja i navijanja za kurčevu Rijeku, pa onda kad nam ide i kad smo u igri "nisam ja navijao za Rijeku" i onda kad kihnemo nakon tri minute zahvaljivanje Bogu na Rijeci
  • Izet Hajrović
    4.9k
    Lisica, Mudražija, Soldo i sl. nisu igrači koji mogu zamijeniti ove koji bi trebali letjeti, a skoro cca. 1/3 budžeta za prijelazni rok odlazi na odštete za njih. To ti odmah govori koliko se ozbiljno na njih računa, a neki ne mogu biti zamjena trenutnim prvotimcima na tim pozicijama.
  • Vedraca
    160
    Tako je ....Ali neki to ne kuze i nije im bitno kako ce pobjedit
  • Dudu24
    283
    Ima jedan grafit...
  • Dani Olmić
    1.4k
    haha, ko si ti jadniče? :rofl: Uzivaj majstore
  • nwankwo646
    549
    Kad god komentator izgovori Franjić dogodi se... ništa. Nevjerojatno
  • fakin
    678
    Mbuku, kanga, mmaee, cordoba, hoxha, ademi, ristovski. Hvala sportskom sektoru
  • Dadox
    207
    Umjesto prepunog Maksimira i furiozne igre dobijemo ovo.Podbacili svi po redu i stavili točku na i sramotne HNL sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.