• ibro1986
    386
    deckima je ocito dosadilo svake sezone osvajat prvenstvo
  • Dani Olmić
    1.4k
    ma sve je to slicno, samo LP je elitna
  • don
    13k
    gade mi se, gade. Od prvog, do zadnjeg.

imaju sriću pa će Rijeka uzet naslov, inače ne bi mogli iz svojih kuća izać da onakav hajduk uzme titulu u ovakvoj šugavoj ligi.

Bože hvala ti na Rijeci!
  • Zagi
    9.7k
    Koliko zalaganja, toliko bodova.
    Utakmica preslika sezone. Tri frtalja ćemo laganini i onda oko 75. pogledati koji je rezultat pa možda nešto odigrati.
    I Ciceronova nemoć bez mikrofona.

Zvone, remont. Starosjediocima se ovo već dugo vremena više neda.
  • Big Daddy
    1.5k
    Raspustiti cijelu ekipu! Sve do jednoga!!! NITI JEDAN NIJE DOSTOJAN NOSITI SVETI DRES!!!!
  • Zg123
    1.8k
    Jedva cekam da pola ovih dibidusa vise ne gledam na terenu iduce sezone, toliko su mi se smucili
  • Izet Hajrović
    4.9k
    Crveni čist, zaleđe nije bilo tako da smiješna odluka, ali isto tako nam nisu suđena 2 penala. Ono povlačenje Petkovića bi se Livaji sudilo.
  • Blueshadow86
    3.2k
    Još će nas tovari i prestići. Amaterčine jedne!
  • ibro1986
    386
    razmontiras slaven belupo koji igra najljepsi nogomet, a ne mozes zabit gol iz igre lokomotivi…
  • Heisenberg1986
    318
    Kao što sam rekao prije ova momcad treba apsolutni remont, nema tu više zara ni gladi za pobjedom i titulama, apsolutno za nikim necu zalit, senatori hvala na svemu, ovdje trebaju ostati galesic stojkovic kacavenda i rpg, ostali svi mogu ići. Treba nam nova momcad. Srećom su tovari za kurac da ne gledamo njihovo orgijanje, naslov nismo zaslužili.
  • Dani Olmić
    1.4k
    Sad mozda znate zasto su bili 5000 gledatelja

Ko ce ovo ic gledat dobrovoljno
  • rokikaciga
    1.2k
    ja bih ti za ovo dao ban. Nije ovo zonarijeka.com
  • Cif
    334
    pa da sudac je kriv.Ko da tovare slušam
  • bskvorc7
    18
    aj ne seri i ti isto onda su i protov tovara pustili da dobe gol u nadoknadi jer su mogli odugovlacit... pa jebena lokomotiva je predposljednja sa razlogom a ne da nam nes pustaju... a da smo mi kriminalni to stoji....
  • Agramer86
    559
    Pravo je pitanje kako se osjećo Mudražija koji dolazi na ljeto kad mu je Goričan u 70. minuti uzeo LP. Ili još bolje za kog je navijo Bruno Berger?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.