• Ivdzo11
    6.4k
    Onaj Rene Maric pomocni iz Bayerna se spominje naveliko
  • FrodoJePurger
    307
    I dalje će biti za k**** hehe
  • skener
    2.7k
    Susreti koji odlučuju o prvaku igrat će se u nedjelju 25. svibnja u 18 sati, ali i sve ostale utakmice koje bi mogle biti povezane – kazao nam je Brezni.
  • Oluja
    5.3k
    Pa jebem ih glupe s terminom utakmica koje odlucuju o prvaku. Umjesto da ih stave u subotu da se titula moze dostojno proslaviti i zaliti tko god da osvoji.
  • Droljo
    15.9k

Ma boli nas qrac. Ionak budemo derali tjedan dana! :monkey:
  • Ludovic IX
    8.3k
    meni je legla nedjelja recimo ko budali šamar. U subotu cijeli dan u Sloveniji tak ds je ovo meni jackpot
  • Crle
    942
    Mene su fino zajebali sa tom nedjeljom. Baš im hvala sa tim mijenjanjem.
  • Paggini
    49.2k
    Uvijek se zadnja utakmica u kojoj igra prvak igra u zadnjem terminu u nedjelju, ne znam šta vas to sve čudi sad, isto čuđenje je bilo prosle godine protuv rudeša
  • Crle
    942
    A kaj da ti velim zajebo sam se fino. Al ajde bar stignem na proslavu. :grin:
  • Paggini
    49.2k
    A hoce uopce biti planiranje proslave ako udjemo u zadnje kolo iza rijeke? Nekako mi je to copranje, ali ako uspijemo sigurno ce sve oko stadiona goriti jbg, ali baš planiranje kao prošle godine nezz, sumnjam nekako
  • pencilneck
    877
    Proslaviti mozemo i u krugu stadiona.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.