• Liks90
    3.1k
    tak jer mi je zabavno. I ne maltraj me. To je trenutno realnost i tak je kak je. Kaj si se uskopizdio
  • NitkoBitan
    26.2k
    tak je bolje 100 pravih nego 4 soma da ne velim kog…uvijek mi je bilo najdraže u kopu i nas 300 na sjeveruLiks90

Malo se pozivas na prave a malo branis one kojima treba krov nad glavom (na lijepi dan) i zlatni wc za doc na tekmu :rofl:
  • Liks90
    3.1k
    evo samo sam i tebe čekao. Najglasniji si uvijek na zoni… ja sam prvi za da se popuni stadion. Al Ak neide onda jebeno neide očito i zakaj mora bit rasprava
  • criticus
    3.6k
    Aj oladite... svađate se ko dica. Doće ljudi koliko će doć. Na dolaznosti se radi godinama. Nakon 800 naslova prvaka sad ce nekom ko nije godinama dolazio na stadion bit toliko bitan da dođe. Da sigurno. Više mi vridi svu ovu dicu po gradu vidit u Dinamovim dresovima nego 100 instagram navijača. A brojimo jer nam se broji.
  • Keyser Soze
    13.4k
    Brojka je sramotna, al to je realnost.
    Trebat će dosta godina za 15k+ ljudi svaku tekmu.
  • ksapi
    4.8k

Komentiram samo. Smije li netko osim tebe ovdje pisati?
    Bio sam na tribini dok nas je bilo 150, redovan sam i dalje. Svjestan sam da je ovo donekle realno, ali je i dalje sramotno, kao sto tvrdim otpocetka. Pogotovo nakon onakve posjete na Belupu prosli vikend.
  • NitkoBitan
    26.2k
    evo samo sam i tebe čekao. Najglasniji si uvijek na zoniLiks90

I neka sam, imam kakvo takvo pokrice za razliku od onih koji imaju vise recenica na Zoni nego utakmica.
  • Liks90
    3.1k
    pa Upravo se o tome i radi. Da smo mi službeno domaćini uvjeren sam da bi bilo sve puno, i vise nego na Slavenu. Nezbam zakaj je tak sad. Ja idem na utakmicu. Za druge me bk. Ko oce ide ko neće ne mora
  • bbb medimurje
    4k
    Jel se moze uopce koreografija raditi na 3500 ljudi na sjeveru?
  • bbb medimurje
    4k
    Da smo mi službeno domaćini uvjeren sam da bi bilo sve puno, i vise nego na Slavenu.Liks90

Zakaj to mislis?
  • Bumtres
    74

Pa moźda bi bilo bolje da prepustite temu njemu i poštedite nas kmečanja samo da bi kmečali.

Za to si otvorite temu narikače ili tako nešto.
  • Liks90
    3.1k
    zato jer znam…jer je automatski 4500 godišnjih plus ovo kaj ide u slobodnu prodaju bi se prodalo
  • reziser
    7.4k
    Da smo mi službeno domaćini uvjeren sam da bi bilo sve puno,Liks90

e to je misterija,? jer je godisnjacima tesko dat 10/20 eura?
    i dalje mislim da će se skupiti jako pristojna brojka....protiv slavena su mnogi iskoristili besplatne ulaznice kao clanovi
    ali i dalje mislim da ce i sjever dolje i zapad dolje biti puni...
  • ksapi
    4.8k

A koji si ti faktor ovdje da nekom spocitavas nesto?
    Znaci nitko ne smije komentirat posjetu?
    Oces rec i ljudima u grupi, koji ju tjednima rade, da kmece ako ne bude dovoljno za dic koreografiju?
  • Dinamo iznad svih
    162
    A i vi svi histerizirate ko da je utakmica za 2 sata a ne za 22, do utakmice ce otic jos 2-3 tisuće i tu smo na 9-10k i dobro. Da moze bolje definitivno ali jebiga sta je tu je
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.