• ksapi
    4.8k
    Zbog ovakve posjete smo zasluzili izgubit naslov. Sramota.
    Ljudi rade koreografiju tjednima, a mi nemremo napunit 7k ljudi u tekmi za naslov.
  • Brusa
    3.1k
    jel isto za djecu besplatno ? Već sam kupio kartu, al možda bi si priuštio taj doživljaj... :eyes:
  • Liks90
    3.1k
    napunit će se kaj se nebi napunilo. Dobili smo karata kolko smo dobili, po stoti put lokomotiva je organizator ne Dinamo
  • NB86
    16.7k
    Realno malo je ovo za bitnost utakmice i nema nikakve veze s lokomotivom, uzet ovo kao razlog da se jos vise zasucu rukavi i radi na privlacenju ljudi na utakmice
  • ksapi
    4.8k

Cekaj, kaj nismo dobili dovoljno karata? Interes je veci od ponudenog? :rofl: :rofl: :rofl:
    Nismo prodali ni pola ponudenog kapaciteta za sad, a nit necemo
  • NitkoBitan
    26.2k
    Smanjili s -8 na -1, dva kola do kraja, igramo doma na Maksimiru, najavljene dvije koreografije...

Dan prije utakmice 3000 karata prodano za sjever. PŠK (upuceno svim velikim navijacima iz Zagreba)
  • Liks90
    3.1k
    dobili smo 9 soma prodano je 6+ i sutra će još 2 se prodat 1/1, moglo je to i bolje Al jbg tak je kak je, bit će sve popunjeno nakraju…
  • ksapi
    4.8k

Loksa je najavila da ce po potrebi otvorit i druge tribine, daj ne lupetaj.
    Na njihovu zalost, mi necemo bit ni blizu da prodamo ovo sto su dali na prvu.
    I nije prodano 6+ nego manje od 6.
  • Liks90
    3.1k
    3265 sjever trenutno…(bez mladjih od 12)
    Zapad 2272

Ukupno: 5537
  • Liks90
    3.1k
    6 + ti je sa djecom i sponzorskima, i vise od toga…
  • Liks90
    3.1k
    kaj da se igralo u kranjci? Nitko nis nebi kukao, zadnje kolo ćemo ionak prodat sve…
  • prefontaine
    2.1k
    @ksapi jel ti jasno da si na pravom tragu da te prozovu plačljivom babom?
    Jer, pobogu, kako možeš izraziti čuđenje što dan prije utakmice sjever nije ni izbliza pun?!
  • ksapi
    4.8k

Pa i na kranjci je sramota da ju ne prodamo cijelu barem dan prije tekme.

Bolje 100 pravih, jel. Tako smo daleko dogurali
  • Liks90
    3.1k
    tak je bolje 100 pravih nego 4 soma da ne velim kog…uvijek mi je bilo najdraže u kopu i nas 300 na sjeveru
  • ksapi
    4.8k

Odlicno razmisljanje.
    Kaj onda zbrajas tu karte iz tekme u tekmu? Nadas se da bu sto manje ljudi, da sto vise lici na stara vremena?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.