• IceMan
    3k

Nisam upućen, zašto je tome tako? Pa kaj ostalih 9000 budu oni napunili?
  • skener
    2.7k
    Da ima interesa otvorila bi Lokomotiva i Istok samo da zarade, ali nema interesa ni za ovo malo što je u prodaji
  • NitkoBitan
    26.2k
    Ljudima manji problem protegnut noge za jbne politicare nego za Dinamo :rage:
  • Liks90
    3.1k
    slobodna prodaja je bilo oko 9100 ulaznica za navijače Dinama…ostalo su njihove plus sponzorske….djeca do 12 godi imaju besplatan ulaz takodjer…
  • NKDZ86
    4k
    ljudi su sebični, gledaju sebe isključivo i svoje interese...
  • NORTE
    15.7k
    Vidjet cemo danas od 3 popodne kako ce se dizat brojka, da vidimo koliko nas ima old school ekipe koja preferira karatanu :smile:NitkoBitan

Iza 20 sati kad se zatvori ticket point ćemo otprilike znati što možemo očekivati.
    Očekujem da se do tekme rasproda sjever i mislim da je to i realno, a zapravo to mi je jedino i bitno.
  • IceMan
    3k
    Al opet, s nova na novo se uvijek iznenadim koliko je zapravo razmažena naša Dinamova publika, da ne kažem navijači..
  • Liks90
    3.1k
    neki ljudi nikako da shvate da pola ljudi ne dolazi na utakmice zbog stadiona.:.bez krova i di nemaš normalan wc…ne zamjeram im…pogotovo publici od 70+, ko oce ic nek ide, ko neće ne mora
  • Giovanni86
    179
    Trebaju li se printati ulaznice?
  • deda
    36.6k
    Deco moja, ja čašu gledam polupunu za razliku od vas. Ovo će biti najposjećenija utakmica Lokomotiva - Dinamo u povijesti.
  • Crle
    941
    Ja se slažem sa dedom. Do prije koju godinu je bilo nezamislivo da uopće imamo tu neku stalnu bazu od 6-7k ljudi koja će biti na stadionu neovisno o utakmici. I da nam je posjeta uopće blizu kolika je sada ove sezone. Polako će to sve biti bolje i bolje.

To se vidi na posjeti, članstvu i po gradu gdje puno ljudi, a najvažnije klinaca nose dinamove majice i dresove.

Osobno sam se pitao da li ću više ikada doživjeti pun sjever koji navija za svoj dinamo. A sada ga imamo svaku utakmicu. Opustite se i uživajte.
  • Mali Zeus
    17.1k
    Neki od vas su fakat ko neke plačljive babe.
  • Liks90
    3.1k
    Pao Z3, uskoro dajem izvještaj za sve

Sjever 2756
    Zapad 2055

Ukupno 4811…
  • emilperska
    10.4k
    Znam dosta ljudi sto ili imaju nekog u Loksi ili im djeca/nećaci treniraju tamo i svi imaju karte za str, a nitko nije kupio.. tako da ova vaša brojanja i onda sekiranja oko rezultata tih brojanja nemaju baš smisla.. :)

Sigurno i da su ova pičkasta titranja jajca između novih BFF Hajduka i Rijeke malo utjecala na posjetu..
  • Neron53
    1.6k
    Ma bit ce ovo najbrojnije gostovanje dosta godina unazad :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.