• NKDZ86
    4k
    Nažalost sami smo si krivi kaj ovisimo o rijeci... Gorica se morala dobit, no kaj je tu je
  • Ludovic IX
    8.3k
    Da smo mi dobili Goricu, i rijeka bi dobila osijek. Oni su dobro ušli u utakmicu i valjda mislili kak je to to, dinamo ih više ne može stić, oni će uzet tri boda i onda osijek koji ništa posebno nije odigrao, zabije dva gola i papa
  • NORTE
    15.6k
    "Talijan, kao i dosad u karijeri, neće tražiti niti dobiti otpremninu."

Kako se i sumnjalo, imali su dogovor da Gattuso ostaje do kraja sezone, zato nije dobio otkaz, a između ostalog i jer nemaju prebijenog centa.
  • Mali Zeus
    17.1k
    Pišu SD da se priča o prekidu utakmice. Priča kruži i priča je vani, čuli su sa 100 strana, pozivaju na razum i nadaju se da se to neće dogoditi, ali priča se pojavila i oni pričaju o toj priči i spominju je negdje 16 puta.
  • shameless86
    214
    jel ima kakav pravilnik koliko mora utakmice proci, da se može trenutni rezultat na utakmici upisat kao i konačni? ako dodje do prekida jel..
  • vjeko1701
    14.8k
    70%

I da se bar to dogodi. Samo kad bi onda HNS imao muda zakeljiti im kaznu nenastupanja u europi na 3 sezone, drakonsku novčanu i -10 bodova za iduću sezonu.
  • Droljo
    15.8k

Tak su nama tovari metnuli u uzvratu kupa sa neredima. Gubili smo i prekid su napravili (suzavac i sve). Kako je prošlo tih 70% utakmice priznali su im rezultat i spljugali smo kup. Bilo je desetak minuta da metnemo dva komada ako se ne varam...
  • shameless86
    214
    znaci teoretski ako bude x,ili hajduk vodio nakon cca 60 min,eventualnim prekidom bi možda nama pomogli..
  • vjeko1701
    14.8k
    Ako bi na tako nešto išli, to bi sigurno bilo već u prvom poluvremenu. Utakmica bi se registrirala 3:0 za Rijeku
  • badjibadara
    4.6k
    Nemaju respekt naspram 18 iljada navijača?
  • NKDZ86
    4k
    znači da se dogodi da oni prekinu tekmu ,pa rijeka ne pobijedi sb i mi na kraju prvi, mislim da bi u jarku završio.
    ali, imam neki osjećaj da nakon one pobijede u splitu, jednostavno moramo bit prvi, slaven ćemo stimulirati zadnju tekmu ko kamikaze neka igraju za sveti dres i belupo :rofl:
    summa sumarum, ne tresite se, ri neće pobijediti u st i neće bit prekid. na kraju će uletit da se pokažu i to je to
  • prefontaine
    2.1k
    Evo imam ja ideju za tupsone:
    Prekid utakmice u 75.minuti pri rezultatu 1:1.
    Oni izlaze na teren, napadaju sudca, ovaj bježi u svlačionicu pritom primajući 2-3 šamara. Kad su se svi igrači i sudci razbježali, ovi se tuku međusobno, jedni protiv drugih, i to ovi što navijaju za hajduk protiv ovih što su protiv dinama. Opća makljaža.

U HNS-u hitna sjednica. Kazna pripostenima 100.000 eura i oduzimanje 10 bodova. time ih na kraju sezone stižu Varaždin i Istra, i osvajaju 5.mjesto.
  • Paggini
    49k
    U HNS-u hitna sjednica. Kazna pripostenima 100.000 eura i oduzimanje 10 bodova. time ih na kraju sezone stižu Varaždin i Istra, i osvajaju 5.mjesto.prefontaine

Da se ovo dogodi, plus iduće sezone u startu minus 10 bodova, i jos belupo izvuce X sa Rijekom zadnje kolo i mi budemo prvaci...

To bi bio konačan dokaz svim ateistima da Boga ima i da navija za Dinamo
  • Dzoni
    1.3k
    Za takve gluposti koje Hajdugovci misle radit izbacivanje iz lige pa neka prekidaju utakmice na Sigetu, Bijelom Brdu itd
  • fakin
    638
    Ja sam nazalost uvjeren ako hajduk bude vodio da se utakmica nece zavrsiti. Mi smo prvenstvo izgubili. Nema jebene teorije da ce ovi dole dopustiti svojim igračima da donesu titulu Dinamu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.