• Brusa
    3.1k
    može malo objašnjenje za nas neupućene, koji ne gledamo nizozemsku ligu :smile:
  • Dzoni
    1.3k
    Kad smo kod nizozemske lige, Feyenoord je osigurao 3.mjesto stoga direktan plasman u EL ovisi samo o osvajaču kupa
  • Carrasco
    6.3k
    stoga direktan plasman u EL ovisi samo o osvajaču kupaDzoni

Ovisimo i o Chelseaju još.
  • Marley
    4k
    ↪Marley može malo objašnjenje za nas neupućene, koji ne gledamo nizozemsku ligu :smile:Brusa

Ajax je zadnjih par kola prosuo 9 bodova prednosti pred PSVom. Dosli su im na bod razlike, preostala dva kola su morali pobijediti.
    Sinoc u zadnjoj minuti nadoknade primili gol za 2:2, iz slobodnjaka dosudjenog zbog Sutalovog opasnog high kicka.
    Sad je PSV na bod prednosti, i naslov je 99.9% rijesena stvar. Jer oni skoro pa sigurno nece kiksat u zadnjem kolu, a i ovi trenutno tesko da ce Twente dobiti.
  • Droljo
    15.8k
    Drago mi je zbog perišića jer je pokazao dišpet i sad vide tovari koga su imali i vrijeđali.
  • Omake
    8.2k
    di ne reče da će Rijeka osvojit duplu krunu moja Marley. Epic Jinx s Ajaxom mora se priznati.
  • Marley
    4k
    nazalost, stoput vise mi je zao zbog Sutala, nego sto mi je drago zbog Perisica.
    Sad ce ovi glupi Nizozemci samo tu pogresku upamtit, evo vec su poceli :sad:

sto je najbolje, inace se nikad ne zaletavam ni u kakvim prognozama, uvijek oprez u svemu do samog kraja. I onda ovakav epic fail, bome su me digli na foru :monkey:
  • DrawTube
    6.8k
    Nasmrkano smeće izgleda navodno preuzima Sarajevo

Nis, ostaje navijat da izgube svaku utakmicu, navijat ću i za Borac protiv njih odsad ako ih lik preuzme
  • Droljo
    15.8k

Demantirao predsjednik sarajeva to prije koji dan.
    Kolega, ne čita se forum sa razumijevanjem...
    :wink:
  • LA BOMBA
    222
    Pogledao sam golove koje je popio Ajax haha odlično

Najviše sam sretan zbog onog panja Weghorsta, koji je provocirao protiv Argentine na SP i zakačio se sa Messijem. Nisam ni znao da igra sad za Ajax.

Poznat i kao papak koji je na utakmici reprezentacije slavio neki bezvezan gol sa penala dok se mađarski igrač borio za život.

https://www.reuters.com/sports/soccer/weghorst-celebration-criticised-after-collapse-hungary-coach-2024-11-17/

mokio-troost-een-ontgoochelde-ploegmaat-links-spits-weghorst-in-tranen-rechts

"Que miras, bobo?"

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.