• Dinamovapriča
    196
    Neki izvjestaj? Koliko je sve ukupno prodano?
  • deda
    36.5k
    Sjever oko 2100, a zapad oko 1100.
  • Liks90
    3k
    sjever mi je isto, zapad mi je 1763…

Neznam kako je Tolko odstupanje…sve isto brojim…jedino Ako ZD4 nije 28 redova nego dosta manje…posto sve ide od 1.reda… ZD8 je trenutno na redu 14…
  • deda
    36.5k
    Detaljnije sam sad brojio zapad. Moglo bi biti oko 1400.
  • Liks90
    3k
    ja sam brojao sve kako je inače, mislim da je 1700 cca brojka, ali sutra cemo provjeriti kad krene daljnja prodaja…

Moja procjena je ukupno blizu 4000 prodanih ulaznica
  • Ludovic IX
    8.3k
    Ja sam razočaran.. nije mi jasno da onih 4-5k godišnjaka nije već uzelo karte. Pa isti je stadion, isti komfor(ili nedostatak istog)..

Ili su oni uzeli ali zašto onda oni koji nemaju godišnje a pohode stadion redovito u zadnje vrijeme jer ispod 8-9k nemamo , nisu uzeli. Što čekaju? Da rijeka objavi da ide bez pol ekipe ili da hajduk kaže da neće pustiti.

Na nama je da pobijedimo a za ostalo nas nije briga. Bit će kak će bit
  • pjetlić
    97
    Djeca mogu besplatno i na sjever? Vec sam uzeo karte, sad me mali primio da oce i on ic :)
  • Georg Koch
    5.9k
    Za djecu mlađu od 12 godina u pratnji odrasle osobe te važećeg identifikacijskog dokumenta djeteta, ulaz je besplatan.
    Da.
  • Probirštift
    887
    Karta v žepu spreman za gostovanje :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.