• marcio amoroso
    41.4k
    Index piše da tovariju na treningu čuvala interventna policija.....đava je strajOdani Zgd

Jesu igrači oduševljeni atmosferom, zna li se šta?
  • Odani Zgd
    445
    Jesu....Rakitić pogotovo
  • Dr Hofmann
    2.7k
    Nevjerojatno koji su to debili. Polazna točka njihove logike je da ako puste Rijeci da će nama tako naštetiti dugoročno. Da sam sanjao neki drugi scenarij ne bi ga bolje smislio, zamislite koji je njima sad kupus u glavi :lol: . Ako smo preživjeli prošlu sezonu s ostacima one uhljebarske, lopovske uprave na temelju čega oni dođu do tog zaključka...Ali ajde nek se djeca vesele. Naš klub je u svakom slučaju za veliko pospremanje od 25.05. kako god završila ova sezona i čini mi se da smo svi toga svjesni. Gospoda nisu duuugo igrala ljetne kvalifikacije za LP i ne znaju da nije to samo tako, ali hvala im na povjerenju da bi mi došli opet do grupne faze

@Paggini Samo da mi riješimo Lokomotivu (sad je debilima problem i što igramo na Maksimiru) i onda:

O Isuse na nebesu, daj pomozi bijelom dresu.
  • Paggini
    48.8k

Smiješno mi ja kako su oni nevjerojatno sretni što se još uvijek sve vrti oko njih iako su propali u borbi za naslov, još uvijek od sebe rade neki faktor bitnosti i važnosti, oni će nas odvesti u bankrot....

Koja klaunska žgadija, majko mila
  • Odani Zgd
    445
    Ako osvojimo naslov super,ako ne,budemo preživjeli,jednom će se i to dogoditi.Veseli što nismo baš skroz potonuli do kraja,kako smo izgledali prije mjesec-dva,kakva je bila atmosfera,treći na -8,ovo sad je kamilica.Rijeka ako bude prva,bit će vijest dva dana i gotovo,blitvari da osvoje,to bi bilo iživljavanje medijima mjesecima....okrenut se novoj sezoni,dobar odabir trenera prije svega,par igrača i ne sumnjam u slijedeću sezonu.....i jedan i drugi Zvone budu to posložili kako spada
  • Crni86
    10.1k
    najluđi grad na svitu
  • Kermit
    402
    Index piše da tovariju na treningu čuvala interventna policija.....đava je strajOdani Zgd

Miriše na prekid utakmice.....
  • Odani Zgd
    445
    Krafne,kiflići mafija i rođaci....
  • Odani Zgd
    445
    I ja mislim da bude tako nešto...rasulo rekao bih veće nego prošle godine,još kad im Plivaja ode....ala gušta
  • ZgDLions
    1.1k
    Oće biti kakvo pripetavanje između Armade i Torcide na Prokurativama, vidim da je u Koprivnici bio uvodni trening sa murijom.
    Šteta bi bilo da cirkus ne bude u punom sjaju, šora, gađanje publike bakljama, tučnjava između igrača, prekid, sudačke pogreške…
    Ne bu bilo dovoljno kokica za sve ispratiti.
    Očekivanja su velika, nadam se da nebuju iznevjerili.
  • Ritam Ulice
    403
    Jadni drotovi koji su morali prolazit kroz ovu torturu danas. Zamisli nisi doma s obitelji da bi stajao na titu i cuvao kalika na treningu!
  • Zagi
    9.7k
    Koje bi uopće razmišljanje bilo iza prekidanja tekme?
    Nama nisu dali sladoled , pa neće ga nitko drugi dobiti ili kaj?
    Nedostatak pozornosti?

Ništ mi nije jasno.
  • Navijač Dinama
    9.8k
    Nedostatak pozornosti?Zagi

Ovo.

Redom nekakvim, velebni ne ulazak na jug Maksimira 2022 u zadnjem kolu.
    pa onda desinec tu noć, a iste godine neredi njih i policije nakon derbija sa nama (1-1, livaja i petković strijelci bili),

Pa onda onaj upad u Puli na stadion, gdje su im igrači pomogli u prikrivanju šamaranja i udaranja nedužnih redara.

pa neredi nakon kupa prošle godine,
    Manji neredi na i oko stadiona, nakon sada zadnjeg derbija.

Ništa manje ni sad u slučaju da izgube ne očekujem i ne bi me iznenadilo. Sami sebi su svrha, egoisti željni pažnje i pozornosti.

Uvreda i totalna glupost je to nazvat ludilom ili njih luđacima, još gluplje su mi one fraze o "ludom gradu điru" ili "južnjačkom temperamentu", zapravo to je paravan i naziv kako se izgleda i ponaša obična stoka sitnog zuba, kad bolje razmislim najsizkomplesiranija i najpoganija stoka na svijetu.

Stoka iz obora/tora/štale koja se ponaša kao da su prekjučer dobili struju, jučer vodu, a danas su se i prvi put okupali.

U najboljem slučaju--- odnosno da nema interneta, samo bi oni među sobom znali kakvi su zapravo kreteni i zaostali neandertarlci.
  • Pacho
    830
    Teroristi. Da su kojim slucajem rodeni par tisuca kilometara istocnije bi se raznosili u shopping centrima i autobusima. Isti mentalitet.
  • db-izbjeglica
    17.5k
    meni i dalje nije ta logika jasna. Ocito se radi o samozavaravanju, pa ispred njih je Rijeka po svemu nogometnom, a za dosta manje novca. Guranje prvenstva Rijeci samo znaci jos udaljavanja Hajduka od pozicije 2 u Hrvatskoj ma koliko se oni pozivali na povijest i broj clanova, japanki i jogurta...Jaro

Fascinantno je kako nitko u bitnijem javnom prostoru ne iznese ovu činjenicu. Ljudi moji, ispada da su oni blizu dinamu pa eto, utječu na nešto i dinamo će učvrstiti blagu dominaciju ako postane prvak. Jbt, dinamo je doslovno u zadnjih 20 sezona, 20 puta ispred njih.

realno je i ta rijeka ispred njih te će naslovom prvaka i mogućom novom europskom sezonom dodatno učvrsiti tu poziciju po svim kriterijima. Veći upgrade je rijeci lova od europske lige, nego dinamu od LP-a, jer su čak i osjetno ispred njih sa MANJIM PRORAČUNOM. :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.