• Krizy
    56.2k

Legende su imale čak 16 igrača na posudbi u klubu.
    Čestitam.
  • din
    768
    kako sam ga prepoznao :rofl:
  • Mlađi referent
    12.7k

Ali Lampard i Coventry baš malerski… naprave top posao da dođu do pozicije za doigravanje i onda uz bolju igru ispadneš od Sunderlanda koji te nije dobio 10 tekmi prije tog :cry: nogomet
  • din
    768
    Da, istina, nisu ovi zasluženo prošli..
  • Guinness
    2.8k
    Sampdoria ispala u treću ligu.Crusades

2010. su igrali PO Lige prvaka, ispali u Serie B i odmah se vratili.
    Očekivao sam da će slično biti i sada, vratiti se kroz godinu dvije, a na kraju još veći debakl.
  • Droljo
    15.8k
    Šteta, imaju lijep stadion. Mali maksimir da su ga ikad napravili :snicker:
  • Dr Hofmann
    2.7k
    Mogao bi se i Ajax raspasti ko tovari. A i nizozemska liga mi je blesava skroz, puno su im stadioni a i igra se tu oduvijek na gol više

Vodi Ajax, napeto je ko u tvornici tregera
  • LA BOMBA
    222
    Šteta, imaju lijep stadion. Mali maksimir da su ga ikad napravili :snicker:Droljo

Nije to samo njihov stadion, na njemu igra i Genoa koja je u prvoj ligi.

Genoa je najstariji klub u Italiji koji još postoji (osnovan 1893) i povijesno mnogo bolji klub od Sampdorie, jer ima devet naslova prvaka Italije dok Sampdoria ima samo jednog. Genoa je 4. najveći klub u Italiji po broju titula.

Tako da Sampdoria nije ni glavni klub u vlastitom gradu. Oni postoje tek od 1946 i njihovi uspjesi su zbog bogatog vlasnika kojeg su imali neku vrijeme.
  • Dr Hofmann
    2.7k
    Ode (možda) naslov Ajaxu u zadnjem napadu :lol:
  • Marley
    4k
    Kakav kaos u Groningenu auuuu...
  • Zagreb1992
    2.3k

Kao što sam ti onda rekao ..Ajax je to mogu zajebati sve...i naravno da jesu
  • BBBaranja
    3.4k
    U zadnja 4 kola uzeli su 2 boda,nesto mi je to poznato :lol:
    I onda šlag na tortu ovo danas s igračem više :sweat:
  • plavi72
    1.4k
    U Rimu sam i danas me zbuni pun metro Milanovih i Boloninjih navijača,razmišljam što je(ne pratim Talijane,finale kupa igraju u egzotičnim zemljama),pogledam mobitel i vidim finale kupa :cool:
  • Marley
    4k
    A ovaj golman Vaessen je, blago receno, poremecen. Nadam se da ne mislite na "to" kad kazete kakav golman "treba biti"? Kak volite reci, lud i kurcevit?
    Ma fuj.

Ali da je nakon ovakve briljantne sezone, bas Josip morao biti tragicar koji ce ih vjerojatno kostat naslova, pa jbt to je bolesno. Ne mogu vjerovat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.