• Blueshadow86
    3.2k
    Fruk je paklen igrač, al baš paklen. Da igra u Dinamu, vrijedio bi 15 milijuna, a Rijeka će dobiti vjerojatno oko pola tog iznosa za njega, ako i toliko.
  • ArtVandelay
    106
    Fruk je sve ono kaj bi mi htjeli da je Baturina
  • vjeko1701
    14.8k
    Kolko pristojnije izgleda Apas s te dvije montazne.
  • Carrasco
    6.3k
    Ne štedi se Batija ni na kup utakmici Belupa i Rijeke... e pa evo: fruk mu kopačke ne može čistit
  • Tvrdica McTvrdi
    73
    Baš htio napisati, Baturini točno nedostaje 10 ovakvih HNL poteza "game breakera" da bi bio naša rekordna prodaja. Fruk je fenomenalan igrač i drago mi je radi reprezentacije da nam se slaže ponovno fantastičan vezni red.
  • Paggini
    48.9k
    Dajte se uozbiljite
  • jedan u nizu
    13.1k

Peticija da se privremena tribine pretvore u stalne.

Kako je lijepo vidjeti kada se sve ekipe u HNLu bore za nesto, za ulazak u europu ili su u borbi za ostanak.
    Prekrasno je vidjeti lijepo ispunjen stadion u Puli kada ne gostuje dinamo ili Hajduk, ovo finale kupa u Koprivnici.

Volio bih da se stvori rivalitet izmedu recimo Istre i Slavena i da se svake godine bore za europu pa da te utakmice budu odlicno posjecene.
    Pa onda jedan 268 derbi između Gorice i Lokomotive, borba za ostanak svake sezone
  • KtcGoat
    577
    Ovaj prekid Radeljica jedan od boljih koje sam vidio
  • Blueshadow86
    3.2k
    Mogao bi Rukavina pocrveniti ako ga ovaj ne zamijeni odmah na poluvremenu.
  • Dani Olmić
    1.4k
    Slabo Slaven, slabo Kovacevic … pre malo je to
  • Ludovic IX
    8.3k
    Fruk neće imati 50 % karijere kakvu će bati imati. Ja ne kužim da ovdje neki ne kuze da je igrati u dinamu ili u Rijeci dva različita pojma.
  • tp1997
    1.3k
    Baturina ima veći plafon nego Fruk, i vjerojatno će imati značajniju europsku karijeru.

Ali je činjenica da bira utakmice. Fruk prošle sezone 4 gola i 17 asistencija u svim natjecanjima, ove sezone 14 golova i 11 asistencija. Dakle 46 G/A u dvije (nepune) sezone u Rijeci.

Statistika o kojoj Baturina može samo sanjati, a još k tome Dinamo zbog Europe igra više utakmica, dakle Fruk je ovu statistiku isporučio na manjem broju minuta.

Svaka čast za Milan, za Monaco, ali nama za HNL nasušno treba konzistentan fokus, trud i zalaganje - što ova sezona i pokazuje.
  • Ludovic IX
    8.3k
    Fruk igra lažnu devetku bez obaveza prema nazad ili desetku koja također nema obaveza prema nazad.
  • Dzoni
    1.3k
    Statistika o kojoj Baturina može samo sanjatitp1997

Pogledaj bilo koju drugu napadačku statistiku, statistiku dodavanja i driblinga, Baturina je tu i više nego ispred Fruka.
    Najviše ćemo/ćete skužiti koliko je zapravo kada ode iz Dinama
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.