• NitkoBitan
    26.2k
    Za Rijeku, odgovara nam njihovo osvajanje kupa. Dapace volio bi da danas istamburaju Slaven pa da Kovacevic vidi vece sanse za 4. mjesto preko zadnjeg kola nego uzvrata finala kupa.
  • Tvrdica McTvrdi
    84
    Logično za Rijeku kad ne ovisimo sami o sebi za prvo mjesto. Ne vidim zašto bi bili za Slaven osim underdog story?
  • Pacho
    840
    Treba navijati da Rijeka rijesi sve vec danas
  • Ivdzo11
    6.3k
    a da se dobro umore i načmu a? :grin:
  • Efes Pilsen
    11k
    Ja mislim da treba navijat za remi. Ako je sve otvoreno Rijeci je pritisak veci jer bi mogli ostat bez svega opet, a to donosi nervozu i strah od pogreske... A dava je straj..
  • Ivdzo11
    6.3k
    Slaven Belupo (4-2-3-1): Sušak – Bosec, Kovačić, Božić, Lučić – Liber, Crepulja – Jagušić, Ćubelić, Grgić – Nestorovski

Rijeka (4-2-3-1): Zlomislić – Oreč, Majstorović, Radeljić, Devetak – Petrovič, Selahi – Rukavina, Janković, Djouahra – Fruk
  • Pacho
    840

Mozda natjera Belupo da se ipak okrene borbi za 4. mjesto u zadnjem Kolu ako im jos bude dostupno. A nama je ionako bolje da Rijeka uzme i kup ako budu prvaci.
  • tp1997
    1.3k
    Apsolutno najbolji rezultat za nas je nekih 3-0 ili 4-0 za Rijeku. Ako smo drugi, bitno nam je da Rijeka osvoji duplu krunu da idemo u EL (potencijalno direktno), a ako želimo biti prvaci, bitno nam je da Slavenu jedina šansa za Europu ostane prvenstvo, pa da ne odmaraju igrače u zadnjem kolu nego idu 100%
  • NORTE
    15.6k
    Za koga smo onda danas :sweat:Ivdzo11

Možda neki x, crveni za Selahija i Radeljića i 10-dnevne ozljede Fruka, Jankovića i Djouahre.
  • Droljo
    15.8k
    Ja ću navijati za belupo i bmk :blush:
  • austrijanac
    6.8k
    Kovacevic je današnjim potezom i odabirom igrača ispao baš peder, te nakon što sam ga hvalio tjednima, danas veliki minus od mene.

Ako ti Čova brani cijeli kup, i obećaš mu finale, onda si peder ako ne održiš svoju riječ.
  • Mr Anderson
    11.6k
    Ja za Slaven navijam, ne mogu za Riječke pi.ke.
  • dzggzd
    214
    Neko yt link za tekmu ?
  • Diavollo094
    3
    Ima tko kakav link za tekmu da ne šteka
  • Dani Olmić
    1.4k
    I meni link plz
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.