• Tvrdica McTvrdi
    70
    Što mislite hoće ostat do otvaranja ticket pointa u petak? Meni je uvijek jebada ova kupovina preko ulaznice.hr
  • Big Daddy
    1.5k
    Moja procjena je do sada nekih 2000 ulaznica što znači da na tekmi možemo očekivati nekih 7000 ljudi.

Prestrašno… Moralo bi biti barem 17 000 i da se trazi karta više…
  • deda
    36.5k
    Prvi dan je uvijek najjača prodaja.
  • NitkoBitan
    26.2k
    Oce sigurno, tako planiram i ja. Super je i radno vrijeme ticket pointa, prilagodeno nama zaposlenima.
  • Liks90
    3k
    Za sjever danas prodano cca 1388 ulaznica.
    Zapad cca 1376 ulaznica.

Ukupno: 2764
  • bbb medimurje
    4k
    Znaci utakmica prakticki biti ili ne biti za naslov prvaka, nikad neizvjesnija utrka, jeftine karte, klinci besplatno, lijepo toplo vrijeme, momcad u dobrom naletu, najavljena koreografija na sjeveru, boban na celu kluba
    Stvarno ne mozemo skupiti vise od mrtvih 7 000 ljudi? Stvarno sramotno! ovaj stadion u kranjci nam je sasvim dovoljan kapacitetom!
  • NORTE
    15.6k
    Nema potrebe za negativom oko online prodaje ulaznica za Lokomotivu i posjete općenito, pričekajmo utakmicu.
  • Guinness
    2.8k
    Ne znam čemu tolika drama, skupit će se 10.000 ljudi sigurno što je vrlo dobro jer će većinom biti riječ o ljudima iz Zagreba.

Vjerujem da se ljudi izvan Zagreba "čuvaju" za subotu iza, zadnje kolo i proslavu naslova.
  • deda
    36.5k
    Procjenjujem da smo na nekih 2.600 za Loksu.
  • Olmić7
    73
    Liks sinoc: Na 2764 smo
    Deda jutros: Na 2600 smo

Kome vjerovati? Ucitelju ili uceniku? :brow:
  • Liks90
    3k
    Ja sam izbrojao bas po redovima i sjedalicama tak je jučer bilo :)
  • deda
    36.5k
    Bug je vjerojatno u sektoru ZD8 gdje je pušteno 420 karata, a Liks je mislio da je cijeli sektor pušten. Naravno ne znamo što je sa sektorima 5, 6, 7 koji nisu dani u prodaju. Jer to je stvar Lokse. Imaju i oni nešto svojih godišnjaka, a vjerojatno i poklanjaju dio ulaznica. Moja brojka polazi od prodano od ponuđenog.
  • NitkoBitan
    26.2k
    Naravno ne znamo što je sa sektorima 5, 6, 7 koji nisu dani u prodaju.deda

Ja pretpostavljam da dio nisu stavili u prodaju jer djeca imaju slobodan ulaz pa su to kao "uracunali".
  • deda
    36.5k
    I to je moguće. Ali velim Loksa isto ima dosta godišnjaka, više nego što mnogi od vas misle. Tj. kod njih svaki član automatski dobiva godišnju koliko znam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.