• Tvrdica McTvrdi
    37
    hrvatske velikane, poglavito zagrepčane, to bi bilo lijepo.
  • PetkoDaniOršaGol
    221
    super ideja, mnogo puta sam razmišljao o njoj... al lijepe, realistične skulpture/biste, ne neke vizije kipara pa da ne liče na sebe....

Kad smo već kod tih lijepih stvari, mnogo puta sam zamišljao i uvod u tekmu na novom Maksimiru... reflektori se pogase, osjeti se suspense punog stadiona, na semaforu/semaforima prvo mrak, a potom tiha lavlja rika koja se polako pojačava, potom se vide dva lavlja oka, closeup lavlje glave i onda jaki lavlji roar sa gromoglasnim DINAMO ZAGREB (ili slično) sa zvučnika ili u suradnji sa punim stadionom... pale se svjetla, igrači izlaze, ja umrem sretan :)
  • Patak
    3.4k
    Odlična ideja samo ovi na vlasti imaju druge "heroje"...
  • mali M
    7.5k
    ma meni su seljančije te NBA ulasci na teren.. ko na Pampasu kaj ekipa dobiva epileptični napad od onih blinkanja lampama...
    daj nam mažoretkinje i špalir i to je to... kakve cirkuske lampice i mrak na terenu pa grmi pa svjetli.. mah...
  • Sesvećanin
    178
    Također, nadam se da će na novom Maksimiru biti i mala kapelica kao što je i sad.
  • Josip Frank
    41
    slažem se, nadamo se da će biti posvećena svetom Alojziju Stepincu :smile:
  • PetkoDaniOršaGol
    221
    ... a gle, netko voli, netko ne. Kad bi se to dobro složilo, bilo bi jebenica.
  • vlatkomarkovic
    932

Kapelice se smiju nazivati po Blaženima. U potpunosti se slažem, samo zato ne bi htio da bude veća jer onda se ne bi mogla zvati po Stepincu, crkve da se nazovu po Blaženiku trebaju posebnu dozvolu Pape. No nadajmo se da uskoro takvih muka nećemo imati pod Lavom.
  • Josip Frank
    41
    e hvala ti, nisam znao da se kapelica može zvati po blaženiku...
    Može slobodno biti veća, jer nadamo se da neće trebati posebne papine dozvole, i da će uskoro nići puno crkvi pod zaštitom Alojizija nakon tog famoznog potpisa, koji će valjda doći u idućim godinama( možda već i dogodine :wink: )
  • mali M
    7.5k
    crkve da se nazovu po Blaženiku trebaju posebnu dozvolu Pape.vlatkomarkovic

Brate pa već postoji bl. Augustina Kažotića, postoji i bl. Alojzija Stepinca, bl. Ivana Merza...
    Mislim da na stadionu ionako ni nije mjesto crkvi već kapelici...
  • vlatkomarkovic
    932

Pa da, ali to sve Papa odobri, ili netko koga on zaduži u Vatikanu da procjenjuje, samo što je to išlo glađe do Franje...

Mislim da je nebitno jel crkva ili kapelica bit je da se neke stvari moraju znati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.