• Noel
    11.3k
    Kad smo već kod ove teme. Možda dobim i odgovor nekog iz kluba..

Kako je moguće da ispred pimpeka uvijek istih par likova prije svake tekme prodaje falš robu? 100ak metara od stadiona i službenog fan shopa kluba?
  • NORTE
    15.6k
    Da malo odmaknemo od dresova i majica, ide jedan prijedlog.
    Prvo kopiram sa clanka:
    " Igrači AC Milana su u petak u dvoboju protiv Bologne na dresovima nosili prezimena svojih majki u čast Majčinom danu pa su tako Rossoneri pobijedili dvama pogocima Zolotarchuka i jednim Harlowa."

Dobra ideja, lijepa gesta, mozda se progurati za dogodine :up:
    Georg Koch

Volio bih da dinamo po uzoru na Bayern i Dortmund makar i prigodno umjesto prezimena na vrhu poleđine dresa nastupi s natpisom "dinamo" u našem fontu. :fire:

Rušili bi se rekordi prodaje dresa u to sam siguran.

16652536543471.jpg
  • nemapredaje
    5.2k

Pa na dres si to možeš i sad natiskat, tak da ne vidim vezu s prodajom dresova.
  • Nolifer
    11k

Pa nek oni utiskaju "GNK Dinamo Zagreb" s našim fontom na dresovima i službenoj opremi.. Ili nek ubace kao dodatnu opciju prilikom kupnje tih artikala... Zakaj bi si morali sami nekaj radit...
  • Paggini
    48.6k
    Zakaj bi si morali sami nekaj radit..Nolifer

A zamisli muke ovo napravit:

CtHaH30.jpeg
  • Tvrdica McTvrdi
    37
    Ja sam protiv "lova na vještice" po tom pitanju, jebiga nekima je okej nabavit neku neslužbenu majicu za 10€, ali da, definitivno to ne bi smjelo bit na dan utakmice kod stadiona.
  • IvanKupres
    142
    gdje se to nikako ne vraća prema namaOBIGB

Ali ti si preuskogrudan da vidiš kako se vraća to u budućnosti. Ako to ne kužiš nemreš skužit ni ostalo.

Za neke stvari, ljudi moji, ultimativno shvatite da su takve i to je to, a priori! Nemojte vječito pitati zašto, kako?! Postoji obrazac ponašanja na našoj tribini i oko nje i držite ga se!!!masacusec

Naravno, mislio sam da ne treba osuđivati takve ljude na nekoj budućoj istočnoj tribini. Eto meni su baš drage memorije s Istoka gdje se moglo vidit valjda 40 različitih majici, zapravo mi je totalno sterilno i jazavčarski vidit u Premjerligi gdje ekipa nosi samo dresove od aktualne sezone. Neki ovdje previše briju na neke sterilne prakse iz "napredne" Europe, ekipa ak ćete tak razmišljat i tribine će nam završit sterilno. Dinamo treba stvarat sam svoju priču, a ne da mi tam neki engleski klubić s arapskim vlasnikom bude uzor.

Uvijek će biti jeftinijih lažnjaka, i ako netko oće dres, oće dres.OBIGB

Ja uopće nisam pričao o lažnjacima, nego random majicama s Dinamovom tematikom. Normalno da fejk dresove prve ekipe treba zabraniti i prijavit policiji svaki takav štand. Nego mislim na random majice "Dinamo Kutina", i tako to.
  • OBIGB
    970

Nije majica ili neki drugi artikl to što definira Dinamovca, bar ne bi tako trebalo bit. Da, posjedovanje takvog artikla s nekim logom/motivom prema van šalje sliku pripadnosti prema Klubu. Hvala svim švercerima i trgovcima tekstilom što nam omogućavaju da nam navijačka baza bude sve veća iz godine u godinu. Pristajući na tvoje argumente dajem legitimitet tj opravdanje raznim prodajnim predstavnicima da verglaju po svome. Ne mogu to prihvatiti.

Razumijem tvoju perspektivu i što želiš reć, ali to što je toga uvijek bilo i biti će ne znači da je dobro i da se ne treba govoriti da je to pozitivno kada nije. Pogotovo u današnje vrijeme kada su stvari relativno dostupne.
  • Niko1986
    1.4k
    Inače jel nema klub nikog drugog da postavlja pitanja igračima nakon utakmice od obiteljske prijateljice glasnogovornika? Ovo nakon Hajduka i Slaven Belupa je otužno koliko je loše, a vidim da ljudi u komentarima isto govore. Ako dotična piše i za službenu stranicu, jasno je zašto ima toliko grešaka. Na temelju čega je dobila tu ulogu jer čini mi se po viđenom da joj je kvalifikacija prijateljica od glasnogovornika…
  • IvanKupres
    142
    Pristajući na tvoje argumente dajem legitimitet tj opravdanje raznim prodajnim predstavnicima da verglaju po svome.OBIGB

Treba stvari kontekstualizirati, tvoja argumentacija ima više rezona sada kada postoji web shop i jeftina dostava paketa. Al kako ce neki mali iz Popovače u 2007moj ista Dinamovo kupit, em nema web shopa, dode jednom godisnje u Zagreb, jedini kanal konzumiranja Dinamovštine mu je taj vašar. I taj mali je s tom majicom iducih 10 godina bio reklama za Dinamo. Dinamo je to što je radi toga što je širi kulturološki fenomen, mi da smo ograničeni na usko zagrebačko poduzeće, ne bi imali priliku za pola igrača kaj dovedemo. Evo uzmi Ljubičića kaj bi trebo doć, lik je očito navijač Dinama, a nema veze sa Zagrebom. Ako ispadne on dobar igrač, ti si uštedio 2, 3 milje na jednom transferu za potencijalno najključniju poziciju za nas trenutno, radi toga što je Dinamo širi kulturološki fenomen, i praktički si jednim dolaskom Ljubičića nadoknadio 5 godina diktatorskog nagledanja robe na trzistu. Jel kuzis sad?

A klub gubi puno vise para radi nedostataka artikala, nez kak je sad al eto mjesecima je u areni bila u ponudi samo obleka za bebe do 9 mjeseci zivota, ne za starije. Ugl opusti se. Nama treba biti cilj 20 000 gledatelja u prosjeku na novom stadionu, i za to nam treba svaki "d" diljem Hrvatske, BiH i emigracije.
  • IvanKupres
    142
    stvaranju brandova od klubovaOBIGB

Dinamo je brend, veci od drugih, samo to nazalost ne vidiš
  • rakurs
    1.2k
    Na temelju čega je dobila tu ulogu jer čini mi se po viđenom da joj je kvalifikacija prijateljica od glasnogovornika…Niko1986

Ako je to cura koja mislim da je, koja je intervjuirala Stojkovića i Roga nakon utakmice sa Slavenom onda mogu potvrditi da je završila novinarstvo i ima iskustvo kao glasnogovornica u nekim košarkaškim savezima. Ne znam koji joj je točno krimen, ali jedino što sam primijetio je da se kod nekog pitanja za Stojkovića sva zbunila.

Znam nju i još jednu osobu koji su ove godine ušli u marketinški tim, neke reference imaju, ali određene manjkavosti su definitivno još vidljive.
  • IvanKupres
    142
    Slavenom onda mogu potvrditi da je završila novinarstvo i ima iskustvo kao glasnogovornica u nekim košarkaškim savezimarakurs

Ništa od navedenog ne garantira kvalitetnog novinara za intervju. Nemoš kupit kemiju i osobnost.
  • rakurs
    1.2k
    Ma nit ne velim to, samo ono što ja znam. Jbg, i ja bih da imamo nekog kao Ljubo na primjer, ali nije baš da su svi talenti za to. Nažalost.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.