• emilperska
    10.4k
    Mi moramo dobiti Loksu i to je to od nas. Ispali bi veće junferčine od tovara da na kraju ne dobijemo Loksu.
    Ako dobijemo Loksu (a moramo/hoćemo/trebamo), dočekati ćemo njihov međusobni susret s +2 ispred Rijeke i +7 ispred jogurta. Pa nek si međusobno ližu jaja, opravdavaju, titraju. Nek Livaja ima unutarnje dvojbe i podvojene ličnosti u sebi kog više hejta nas ili njih. Nek se na tribinama tuku sami među sobom pa kad im Armada krene orgijat na stadionu nakon pobjede itd.

Mi moramo odraditi svoje da ne ispadnemo junferčine i onda s užitkom gledati jadranski derbi kako god on završio, nešto će lijepo iz toga izaći za nas hehe..
  • vjeko1701
    14.6k
    Jel pozdravio Tino Vela Pajazitija, zna li se kaj?Mali Zeus

Ako ima dobra duša, neko stavi taj pozdrav preko gola Pajazitija ovo kolo. Bit će hit!
  • NitkoBitan
    26.1k
    Ako je Livaja spreman pustit onima koji mu vicu da umre onda stvarno ne znam, ionako on dolje vuce sve konce.
  • NORTE
    15.5k
    Baš me zanima kako će izgledati to puštanje pred 25 000 svojih navijača.Paggini

Upitno je hoće li ih bit i 20 tisuća na Jadranskom čak i s 1800 Riječana.

Posebno ako dan prije pobijedimo Lokomotivu i službeno postanu fritulaši.

Raspad sistema.
  • emilperska
    10.4k

Velim, samo mi da dobijemo Loksu, a ostalo ćemo lako..
    Zamišljam svađu Livaje koji mrzi riječane više nego nas s nekim imaginarnim iz torcide koji mu govori da bi trebalo pustit, pa Gattuso tvrdoglav kao mozga kojeg boli kurac i za Rijeku i za Dinamo i koji je namirisao priliku za još jedan velebni hajdučki X + na to sve ekipa na tribinama koja ne zna što da radi i za koga da navija..
  • Sibirski plavac
    5.2k
    Za "boga baluna" se ne brinem hoće li biti nabrijan i odigrati dobro. Pitanje je kakav će mu biti pristup suigrača. Ukoliko stave instagramera opet na gol, to će biti fini pokazatelj da magarad nema ambicije za nešto napraviti protiv Rijeke.4
    Navijam za remi u toj tekmi. Pobjeda hajduka ne bi bila loša, ali ne pada mi napamet navijati za njih.
  • Mali Zeus
    17k
    ↪Mali Zeus Meni je sve ultra usporeno.vjeko1701

• vjeko1701
    14.6k
    Ja bi samo tolko produžio da se vidi Pajaziti na dresu i slavlje tribina skroz do onog "malo nam za feštu treba..."
  • Mali Zeus
    17k
    a je da, imaš pravo.
  • Olmic
    4.5k
    Smijemo li stimulirat Hajduk? Posaljemo milju ako pobjede ili 500 za X
  • Fabercaster
    275
    "Odigrali ste zadnja kola kao da vas je Dinamo plaćao, a kad bi protiv Rijeke dali sve od sebe i grizli teren za nekoga drugoga kao što niste za sebe to bi samo pojačalo dojam."

Dotakli su novo dno. Neće oni reći loše smo posložili kadar, dečkima je ovo maksimum, ispali su od Slovačkih davljenika ne ne. Prihvatljivija je čak i teza da Dinamo stimulira Hajdukove igrače nego preuzeti odgovornost za svoje postupke.
  • Tvrdica McTvrdi
    35
    Naše je samo dobiti Loksu, ostalo će se posložiti. Ipak su i jedni i drugi i treći (Šarani) ono što Englezi nazivaju "The Bottlers".
  • don
    13k
    hajduk sigurno neće pustit Rijeci, u to budite sigurni. Ali, sigurno da će okolina u Splitu utjecat na igrače jer žive u gradu u kojen će se tjedan dana pričat kako triba pustit, kako ovo, kako ono.
    tako da mislin da neće bit napaljeni da dobiju ka prije, ali da će pustit ne mislin. Bitno je samo da Rijeka ne bude na top nivou, a to već dugo nije.
  • Mali Zeus
    17k
    Dotakli su novo dno. Neće oni reći loše smo posložili kadar, dečkima je ovo maksimum, ispali su od Slovačkih davljenika ne ne. Prihvatljivija je čak i teza da Dinamo stimulira Hajdukove igrače nego preuzeti odgovornost za svoje postupke.Fabercaster

Dokle god oni sami sebi lažu dobro je.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.