• Sibirski plavac
    5.2k
    Po razmazenosti i nezainteresiranostitigric

Ništa nismo gori od ostatka Hrvatske po tom pitanju, a bome ni od nekih susjednih zemalja.
    Pogledaj Ljubljanu, Budimpeštu, Beograd, Sarajevo, Podgoricu, Skoplje. Na skoro svim sportovima izuzev nogometa imaju sramotno malu posjetu. A neki i na nogometu imaju prazne tribine.
    Kaj se futsala tiče, tu imaš primjer Lisabona koji ima dva ponajbolja futsal kluba na svijetu, a dvorana im puna jedino kad igraju međusobno, ili s Bragom. Sve druge tekme poluprazna dvorana. Pretprošli tjedan Barca igra odlučujuću tekmu s Olympiacosom za final 4 Eurolige, 10 minuta do početka poluprazna dvorana. Real također u Eurroligi puni dvoranu samo kad ih ide rezultat. Panathinaikos pretprošle sezone imao jedva 6k posjetu, a sad odjednom rasprodana svaka tekma. Da nije do razmaženosti Atenjana?
    Ima primjera kolko hoćeš...
  • Nemrem igra Dinamo
    3.4k
    Ja sam razočaran posjetom. Još mogu razumjeti ligaški dio, puno je tekmi uz Dinamo pa ajde... Čak kužim i da je ovaj vikend bilo 3 dana za redom futsala i nogometa, ali manje ljudi nego u petak, a nikada bitnije nije bilo doći i dati podršku.
    Siguran sam da bi uz navijački poguranac s tribina drugačije ovaj ZG dio 1/2 finala završio...
    Što se tekme tiče, bili smo bolji i imali inicijativu, ali završnica loša i nekonkretna, uz što je njihov golman Ditano odlično branio.
    Banana je nažalost nepotrebno prodao kontru za 2. gol, a Mužar u zadnjoj sekundi promašio produžetak, točnije Ditano vrhunski obranio.
    Perić je bio na tribini dati dečkima podršku, kako bi nam on sada zlata vrijedio...
    Nadam se da će ekipa naći snage i uspjeti preokrenuti ovu crnu seriju te izbjeći metlu u Osijeku.
    Ajmo Dinamo, nema predaje!
  • masacusec
    5.3k
    Neću niš tipkati, jer opravdanja nema!
  • Dadox
    198
    eto majstore,nisam ih gledao ove sezone,a rezultati tokom sezone nisu ukazivali na ovakav rezultat.
  • dzg717
    1.2k
    Jbg Horvat i pojedinci nisu za prvu cetvorku
  • Crni86
    10k
    onda ne znam na temelju cega si stvorio dojam da cemo lako
  • NKDZ86
    3.9k
    https://sport.hrt.hr/hrvatski-nogomet/futsal-dinamo-pred-ispadanjem-u-polufinalu-12152874

Samo još jedan korak nedostaje da Futsal Dinamo, prvak Hrvatske u posljednje dvije godine, ispadne u ovosezonskoj polufinalnoj seriji doigravanja za futsalskog prvaka.

još nisam vidio gdje neki novinar javno čeka nečije ispadanje.

dečki, nema predaje, ništa nije gotovo, bolji ste, pokažite zube i vratite se u zagreb s majstoricom i idemo u finale!
  • scooniepenn
    4.3k
    Nisam redoviti posjetitelj futsal utakmica za razliku od Velikog Dinama, no činilo mi se u prijenosu da je crvena tribina na kojoj su uvijek Boysi prazna. Jesu li oni bili na plavoj gdje je kamera ili ih je bilo jako malo?
  • nkdz
    1k

Opcenito je dvorana bila prazna.
    Žuti i zeleni sektor još prazniji od crvenog koji je imao nekih 50tak ljudi.
    Na plavom je mozda bilo 150tak ljudi.
    Boysa nije bilo osim tu i tam mozda koja grupica po par ljudi

Edit: petak i nedjelja zakup dvorane i organizacija s ovoliko malo ljudi je cisti debeli financijski gubitak za futsal dinamo.
    Što je razlog zašto nemremo baš sam tak dovoditi top pojacanja jer članstva i posjecenost padaju.
  • plav5
    40
    Bojim se da iduce sezone bez nekoliko stranih top pojacanja necemo biti konkurentni ostalim klubovima..pogotovo Osijeku i Novom vremenu..
  • Mali Zeus
    17k
    nije li to malo paranoično. Samo je ustvrdio da nas jedan poraz dijeli od ispadanja.
  • scooniepenn
    4.3k

Vidjelo se da je dvorana jako prazna. Ovo sam pitao više da mi netko tko je redovit objasni zašto nije bilo Boysa. Mislio sam da oni idu organizirano i da ih 500-ak uvijek ima. Kažem, na Velikom sam već 25 godina redovit s godišnjom, a na futsal odem tu i tamo pa nisam najupućeniji.
  • nkdz
    1k

Nažalost nismo ni blizu takvim brojkama.
    Toliko zna biti kad je upucen poziv da se dođe na tekmu, a ovak znaju doći mlađi njih na grupi po 50tak, a ostalo raštrkano po dvorani.
    Ali ovisi od tekme do tekme ali ovu sezonu je "ubila" prevelika cibona jer u dvojci doma sportova to sve skupa izgleda bolje jer je kompaktnije pa se s malim brojem ljudi puno lakše napravi atmosfera i pritisak na protivnika.
    Ali kaj je tu je
  • scooniepenn
    4.3k

Hvala na pojašnjenju, baš sam onda imao krivu percepciju.
  • nkdz
    1k

Nemoj me krivo shvatiti kad napišem da ima dosta manje ljudi nego prije pa te to možda i obeshrabri da dođeš ponekad češće.
    Moja je poanta da se nadam da će ljudi ipak malo više zagristi i poceti dolaziti jer dečki na terenu ostavljaju zadnju kap znoja za ovaj klub (koji meni OSOBNO nije ništa manje važan od velikog brata), a i sam sport je atraktivan i zanimljiv.
    Puno je baš lijepih trenutaka provedeno na futsalu pa i kad je bilo nešto manje ljudi na tribinama nego kaj zaslužuje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.